Mango Outlet ima ‘ulov’ tjedna: Romantični top podsjeća na dizajnerski model

Moda

Romantični komadi s potpisom poljske dizajnerice Magde Butrym prošle su sezone postali omiljen odabir za nešto svečanije prilike. Prepoznatljivi po ženstvenim siluetama i elementima poput volana i apliciranog trodimenzionalnog cvijeća, Magdin modeli potpuno su osvojili “it” djevojke uključujući i Sofiju Richie Grainge, jednu od predvodnica trenda “tihog luksuza”.

Nakon raskošnog vjenčanja o kojem se prošlog proljeća danima pisalo u medijima diljem svijeta, Sofia i njezin suprug Elliot proveli su medeni mjesec na Maldivima. Baš kao što je bio slučaj s njezinom Chanel vjenčanicom, Sofijini otmjeni, stylish lookovi s Maldiva instantno su postali hit. Mnogo je pažnje privuklo njezino sasvim bijelo izdanje koje je, uz The Row natikače i Loro Piana torbicu, uključivalo i top s potpisom Magde Butrym.

Jednostavni asimetrični top ukrašen je decentnim trodimenzionalnim ružama, a Richie ga je uparila s jednostavnim bijelim hlačama “na crtu”. Kombinacija je savršena za večernje prilike u toplim danima, poput odlaska na večeru ili u šetnju, ali i za ljetnu djevojačku zabavu. Vrlo je lako možete rekreirati čak i ako niste u mogućnosti izdvojiti 720 eura za originalni top Magde Butrym. U high street ponudi ćete pronaći brojne “dupliće” hit modela poljske dizajnerica, a mi smo u ponudi Mango Outleta uočili sjajnu pristupačnu alternativu. Ovaj neodoljivi top s ružicama je dostupan u bijeloj i ljubičastoj boji, a trenutačno je snižen na cijenu od 26,99 eura.

Foto: Instagram, Mango Outlet