H&M je krenuo sa sniženjima i isplati se uloviti ovih 10 haljina

Moda

Većina modnih brendova na svojim web stranicama i u fizičkim trgovinama krenula je sa sezonskim sniženjima. Brend koji je među prvima objavio snižene artikle je H&M i sniženja se kreću od 20 pa do dosta visokih 60 i 70 posto, iako je riječ o prvom krugu.

Ono na što smo u H&M-u obratili pažnju su ljetne haljine. Ovaj brend nudi dobru selekciju modela koji će vam poslužiti, najčešće za dnevne, ljetne prilike. Na raspolaganju su mini i midi modeli, najčešće vrlo popularne pletene i kukičane haljine u neutralnim nijansama koje možete stilizirati i sa sandalama na visoku petu i clutch torbicu, za svaki elegantniji event ili ljetni party.

Nekoliko modela od laganog ljetnog pletiva izgleda kao dizajnerski komad, primjerice haljina s vezivanjem oko vrata koja je inspirirana trendi haljinama iz kolekcije brenda Jacquemus. Jako efektna haljina koja izgleda luksuzno je ona u boji tamne čokolade, seže do poda i ima otvorena leđa, a pletivo je poluprozirno pa je možete nositi na plažu ili na opušteno druženje u večernjim satima. Pronašli smo i haljine bez naramenica, takozvane tube modele koji ove godine imaju svoj povratak i sada je dobro vrijeme za uloviti ovakve modele koje ćete nositi i više od jedne sezone. Izdvojili smo 10 modela iz trenutke selekcije.