Lewis Hamilton prvi nosi nove Dior chunky tenisice

Moda

Formula 1 i moda imaju posebnu vezu koja je posljednjih godina posebno naglašena. Možda je dijelom za to odgovoran i Lewis Hamilton, u krugovima sporta i mode poznat kao jedan od najbolje odjevenih muškaraca. Hamilton uspješno balansira između odvažnih krojeva i uzoraka te ležernih fitova, čime uspješno privlači pažnju ali i probija granice konvencionalne muške mode.

Na Velikoj nagradi od Monaka održanoj krajem svibnja nije bilo ništa drugačije, ali i više od njegovog custom Dior looka, pažnju su privukle chunky kraljevsko plave tenisice na nogama koje su dio nove Dior kolekcije.

Lewis Hamilton

Custom Dior outfit za Monaco

Rupičasti kardigan nježno plave nijanse s dubokim izrezom koji otkriva prsa Hamilton je nosio uz baggy lanene hlače boje pijeska – savršena igra maskulinim i ženstvenim krojevima, a dodatno naglašena tenisicama skate stila koje se vide ispod naboranih nogavica hlača. Tenisice još uvijek nisu službeno u prodaji, a za Dior je ovo idealan način kako ih premijerno predstaviti svijetu – sve je više onih koji prate Formulu 1, ako ne zbog sporta, onda zbog novih kombinacija koje vidimo na Lewisu Hamiltonu.

Dior tenisice

Iza suvremenih stylinga koje viđamo na Hamiltonu stoji stilist Eric McNeal koji neke od njegovih najboljih fitova nalazi kod luksuznih brendova – Bottega Veneta, Valentino, Louis Vuitton, custom Burberry… Još 2018. Hamilton je postao Tommy Hilfiger ambasador, a 2022. pridružio se i Valentino obitelji.