Alaïa ima savršene ljetne balerinke koje će se brzo rasprodati

Moda

Znate koliko volimo sve što Pieter Mulier radi za kuću Alaïa i posljednjih nekoliko sezona brend pod njegovim vodstvom lansira sjajne stvari koje nerijetko postanu viralne na društvenim mrežama kao i predmetom žudnje svake ljubiteljice mode. Nakon što su ovoga proljeća njihove rupičaste balerinke bile jedne od najpoželjnijih (a njihove mrežaste balerinke pokrenule su cijeli trend mesh obuće koju sada možete pronaći u ponudi svakog brenda), Alaïa za ljeto priprema neodoljive modne dodatke rađene od prirodnih materijala u kombinaciji s kožom. I kada ih vidite, govore baš to: stiže nam ljeto.

Alaïa

Brend je na Instagramu objavio tri noviteta, od kojih su svi rađeni od slamnatog materijala. Dio ljetne kolekcije su vrtoglavo visoke espadrile s punom petom i platformom koje će vam nadodati 14 centimetara. U neutralnoj slamnatoj nijansi, ukrašene su tankim crnim remenom sa zakovicama koji ide oko gležnja i cijelom dizajnu daje edgy izgled.

Alaïa

Istog stila je i torbica u obliku polumjeseca koja je obrubljena crnim kožnim remenom i izgleda kao ljetni modni dodatak od kojeg se ne bismo odvajali. Osim što su ovakvi oblici trenutno it na svim listama ljetnih trendova, riječ je o modelu koji ne robuje sezonskom trendu i nosit će se godinama nakon kupnje. Ako je želite dodati u kolekciju, za nju treba izdvojiti 1590 eura.

slamnata torba

Čini nam se da će uz torbicu najviše pažnje privući balerinke od prirodnog materijala, s dodatkom dva crna remenčića koja ovu cipelu čine pravim dizajnerskim komadom koji privlači pažnju. Zamišljamo ih uz traperice, bijele ljetne haljine, uz prugaste lagane hlače ili komade od lana… Shvatili ste, sviđaju nam se, a cijena je trenutno nepoznata jer se na službenoj Alaïa stranici možete samo pribilježiti za svoju veličinu – uskoro se vraćaju u ponudu.