Juraj Zigman priredio je najveću reviju dosad

Moda

Naš proslavljeni dizajner Juraj Zigman pred gotovo tisući modnih entuzijasta predstavio je više od 50 modnih kreacija. Kolekcija je predstavljena u hali riječkog Exportdrva, impozantnom prostoru koji je svojom „grubom“ estetikom na više od pet tisuća kvadratnih metara istaknuo čaroliju Zigmanovih kreacija.

Juraj Zigman priredio je modni spektakl s više od 50 kreacija

Nakon punih pet godina Zigman je pred publikom predstavio svoj rad, ponukan ponajviše sve češćim apelima i pozivima poznatih svjetskih stilista. Dizajner koji svoje kolekcije stvara neopterećen komercijalnošću svojih kreacija na najljepši je način zaokružio bogatu karijeru obilježenu nevjerojatnim uspjesima.

Juraj Zigman modna revija

Juraj Zigman modna revija

Fokus na onom što njemu pričinjava zadovoljstvo i što ga ispunjava, ali i inzistiranje na besprijekornoj i beskompromisnoj izvedbi već godinama rezultira kreacijama koje najveće svjetske zvijezde odabiru za najznačajnije trenutke svojih karijera, bilo da je riječ o velikim glazbenim turnejama ili o dodjelama najeminentnijih nagrada poput Oscara i Grammyja.

Juraj Zigman modna revija

Više od mjesec dana, stotine sati stvaranja kreacija od kojih svaka priča svoju bajku, do posljednjeg je detalja osmislio i svojom rukom prošio ovaj modni genijalac koji haute couture diše i živi, baš poput najvećih modnih kreatora koji su obilježili povijest mode. Ovim je predstavljanjem Zigman ispisao svoju posvetu najljepšem odjevnom predmetu – haljini, onakvom kakvu je on vidi bez razmišljanja je li na pravom putu i hoće li se nekome svidjeti ili ne. I kako to obično biva, kada slušate sebe i svoje srce, uspjeh ne izostaje.

Juraj Zigman modna revija

Juraj Zigman modna revija

Zvijezde koje su već nosile njegove kreacije – Beyoncé, Nicki Minaj, Mary J. Blige, Christina Aguilera, SZA ili Nelly Furtado mogu na vrijeme rezervirati nove kreacije – Zigman je servirao umjetnost izvan vremena, koja izmiče kontekstualizaciji ili tradicionalnom modnom narativu.

Juraj Zigman modna revija

modna revija Zigman

modna revija Zigman