13 dvodijelnih kompleta za stylish ljetne kombinacije

Moda

Je li vam se ikada dogodilo da gledate u svoj ormar i jednostavno ne znate što obući? Meni se to dogodi svaki drugi dan, ali kada stvarno izgubim inspiraciju, onda se okrećem jednom jednostavnom rješenju koje uvijek savršeno upali. Kada odustanete od kombiniranja različitih komada, najlakše je okrenuti se co-ord setovima o kojima stvarno ne trebate puno razmišljati, samo dodate modne dodatke i imate stylish ljetnu kombinaciju koju možete iskoristiti za različite prilike.

Ljetni  dvodijelni kompleti

Elsa Hosk je ranije ove godine nosila komplet mini suknje i blejzera koja mi je ostala u sjećanju zbog savršene kombinacije koja ostavlja elegantan i strukturiran dojam. Osim sofisticiranih kombinacija od blejzera i suknji ili hlača, bliženjem ljeta u asortimanima brendova vidimo sve više opuštenih dvodijelnih kompleta koji su kao stvoreni za svaki dan. Ljetni kompleti dolaze u svim oblicima i veličinama, tako da postoji vrlo mala vjerojatno da nećete pronaći stil koji vam odgovara.

Modne kuće su za ljeto pripremile već brojne dvodijelne setove. Acne Studios ima nekoliko opuštenijih kompleta koji se sastoje od suknje i majice, a Ferragamo je s druge strane predstavio elegantan crni komplet koji je savršen za večernje izlaske. Ganni ima komplet topa i suknje u živopisnoj ružičastoj boji, a ako vam se svidjela klasična kombinacija Else Hosk, možete zaviriti u The Frankie Shop.

Komplet satenske košulje i kratkih hlačica možete pronaći u Pradinoj kolekciji, a svakodnevni set od prugaste košulje i odgovarajućih hlačica koji nalikuje na pidžamu, nalazi se u Zarinom asortimanu. Zara zapravo ima posebnu rubriku punu odličnih co-ord setova, a svi najbolji ljetni dvodijelni kompleti nalaze se na našoj shopping listi.