Bad Bunny je dizajnirao nove Gazelle Indoor tenisice i izgledaju odlično

Moda

Najnovije tenisice iz kolaboracije Bad Bunnyja i adidasa izgledaju nevjerojatno svježe, a znamo i zašto. Nadolazeći model Bad Bunny x adidas Gazelle Indoor tenisica prikladno je nazvan „San Juan“ i dolazi u predivnim nijansama plave koje evociraju čaroliju plaža glavnoga grada Portorika. Ove tenisice su najnoviji dodatak Benitovoj impresivnoj liniji i zasigurno će postati must have komad za ljubitelje tenisica.

Bad Bunny x adidas Gazelle Indoor

Gazelle Indoor tenisice imaju dvobojnu siluetu koja spaja komplementarne nijanse jarko plave uz suptilne sive i bijele detalje, stvarajući dojam koji podsjeća na sunčane obale San Juana. Sive čipkaste ovratnike, nadopunjuju bijele pruge, a svaki detalj je osmišljen s posebnom pažnjom koji reflektira Bad Bunnyjev jedinstveni pristup modi.

bad bunny gazelle

Osim estetskih elemenata, tenisice donose i inovacije u dizajnu. Iskrivljeni vrh na nožnim prstima predstavlja odmak od klasičnog oblika Gazella i time izdvaja model od ostatka ponude. Svi fanovi Bad Bunnyja, ali i ljubitelji adidas modela će sigurno biti oduševljeni ovim autentičnim tenisicama koje savršeno spajaju udobnost i stil. Za sada se pretpostavlja da će tenisice izaći 23. lipnja, ali službene informacije još nisu objavljene.