Ines Atelier kolekcija ispunjava snove svake suvremene mladenke

Moda

Brojne mladenke iz naše regije savršenu vjenčanicu vide upravo u kolekcijama srpske dizajnerice Ines Janković koja je ove godine proslavila deset godina dizajnerskog rada. Sada novom kampanjom i lookbookom predstavlja Haute couture 2024. kolekciju koja obilježava tih deset godina stvaralaštva, a predstavlja viziju baziranu na kontrastu.

Ines Atelier

Nove konstrukcije, detalji i forma za modernu mladenku

Entitet koji svako od nas posjeduje, a najčešće sputava, našao se pod svjetlima reflektora i postao baza projekta na kojem je dizajnerica sa svojim timom radila više od godinu dana. Igranje svjetlosti i tame na različitim nivoima, polazna je točka stvaralačkog procesa u kojem je ovoga puta izašla iz komfor zone i onoga što od brenda očekujemo kada su u pitanju bridal kolekcije.

Ines Atelier
Ines Atelier

Prepoznatljivim minimalističkim siluetama pridružene su nove konstrukcije, forme i detalji. Izmjene i odstupanja u dosadašnjim postulatima doprinijela su okretanju i kreiranju nove moderne mladenke, onoj koja spaja neočekivano s tradicionalnim. Proširenje vidika u stvaranju, počevši od samih oblika pa preko načina rada i uvođenje specifičnih detalja, doprinijelo je i širenju vidika kod buduće mladenke koja slobodu ograničenu društvenim izborima mijenja za slobodu da voli i prihvaća različite dijelove sebe.

Ines Atelier

“Filozofija kontrasta svoje podrijetlo duguje slobodi izražavanja i omogućava, ne samo budućoj mladenki već i svim ženama koje su u potrazi za svečanim odjevnim komadom, da odabirom zadovolje svoje različite potrebe i sa sobom ponesu haljinu koja će u potpunosti predstavljati njih same”, ističe Ines Janković, a kampanju i lookbook kolekcije donosimo u nastavku.

Ines Atelier Bridal

Bridal kolekcija

suvremena mladenka
kolekcija vjenčanica

Ines Atelier

Kreativna direkcija: Mila Đenić
Foto: Luka Bošković i Stefan Stojanov
Video: Balaban Group
Modeli: Katarina Šarenac i Zara Carek legionmodels
Šminka: Brana Kostić
Frizura: Vasilisa Maljm