Zašto svi pričaju o olovkama za depilaciju lica? ‘Ovo je proizvod godine!’

Ljepota

Bilo da ste početnik ili iskusni “igrač”, depiliranje nadusnice, održavanje obrva i smanjenje sitnih dlačica na licu (“peach fuzz”) kod kuće može djelovati pomalo zastrašujuće. Kada je u pitanju koža lica, koja je izuzetno osjetljiva, nastojimo ukloniti dlačice što preciznije i bezbolnije, pri čemu ključnu ulogu igraju proizvodi koje koristimo.

Važno je da naši alati u borbi protiv dlačica na licu budu vrlo kvalitetni kako bismo izbjegli iritaciju, negativnu reakciju ili pojavu prištića. Također, dodatni plus je i ako je proizvod jednostavan za korištenje kako bismo maksimalno olakšali ovaj proces koji je u pravilu poprilično neugodan. A sudeći prema recenzijama na TikToku, olovke za depilaciju lica mogle bi biti rješenje koje odgovara svim navedenim kriterijima.

Iako olovke s voskom nisu novost na beauty tržištu, čini se kako su tek nedavno došle u fokus regionalnih beauty influencerica. Proizvod koji ih je posebno oduševio dio je cjenovno pristupačne linije Velnea popularne srpske drogerije Lilly. Riječ je o olovci koja u sebi sadrži tekući vosak koji nije potrebno dodatno zagrijavati (osim ako je u prostoriji temperatura niža od 20 stupnjeva) te je vrlo jednostavna za korištenje. Vosak se oslobađa “klikom” na vrh olovke te se može vrlo precizno razmazati po nadusnici. U paketu su i trakice kojima zatim možete lako ukloniti dlačice s lica.

@soskicnevena Jedno malo otkrice iz @Lilly Drogerie 🌸 Olovka za depilaciju nausnica, idealna za putovanja🧖🏻‍♀️ #fyp #foryou #lillydrogerie #depilacija #depilacijanausnica #beautytok #beautyhacks #beautytips ♬ Otra Vez – ProdMarvin

Jedna od TikTokerica istaknula je kako je olovka odlična i za uređivanje obrva te kako je idealna za putovanja, a njezin je vidio “zaradio” gotovo pola milijuna pregleda. Druga je isti alat proglasila “proizvodom godine”, opisavši ga kao “iznimno uredan i praktičan”. Čini se kako se prilikom izleta u susjedstvo svakako isplati potražiti ovu hit olovku ili pak dati šansu nekoj od alternativa na našem tržištu.

@kristina.ugc.marketing Dve sam već potrošila! Otkriće za mene otkriće! I dugo će vam trajati da znate! @Lilly Drogerie #ugc #ugcsrbija #ugccreator #koza #depilacija #lilly ♬ original sound – Kristina UGC

Foto: Instagram, TikTok