HydraFacial je doista najbolji tretman za sjajnu kožu

Ljepota

Nadamo se da ste već bookirali neku omiljenu destinaciju za godišnji odmor i da ste mislima već negdje na plaži ili na nekom dobrom after beach partyju bez jedne brige na umu. Pred ljeto nas uvijek uhvati groznica priprema i mnogi od nas obave sve u posljednji trenutak. Tretmani za tijelo i tretmani za lice kao priprema za ljeto su na vrhu te liste. Kako ove godine ne biste baš sve obavili u posljednji trenutak, tu smo da vam pomognemo sa savjetima stručnjaka koji će vam biti korisni kao priprema za more i sunce.

Ne trebamo napominjati koliko je važno da štitite kožu prilikom izlaganja suncu i koliko je važno da pazite na investiciju – jer dobra koža je investicija koja će vas pratiti kroz cijeli život. Ako tijekom godine odlazite na estetske tretmane i imate odgovarajuću skincare rutinu, onda znate da prije izlaganja suncu i moru kožu treba nahraniti i pripremiti. Treba joj onaj dodatni „push“ koji će je održati svježom u ljetnim mjesecima. U toploj sezoni najbolje rješenje su neinvazivni tretmani koji ne zahtijevaju dugi oporavak i koje doslovno možete napraviti u pauzi za ručak. Jedan od takvih tretmana je HydraFacial koji uživa veliku popularnost u svijetu, a također je jedan od najtraženijih tretmana u Sinteza Skin Clinic. HydraFacial je odličan i u kombinaciji s drugim tretmanima koji ciljano djeluju na određenu problematiku kože, a koje ćemo vam predstaviti u nastavku.

Najpopularniji ljetni tretmani u Sinteza Skin Clinic dolaze s popustom do 40% Pogodnosti možete uplatiti do 15. lipnja, a potom iskoristiti do 31. kolovoza u željenom terminu.

HydraFacial kao omiljeni tretman u svijetu

Male su šanse da niste čuli za ovaj tretman koji je u kratkom roku osvojio žene i muškarce i nametnuo se kao vodeći u estetskoj dermatologiji. Zašto? Zato jer su rezultati vidljivi odmah, nije bolan, nema nuspojave i za njega ćete maksimalno morati izdvojiti sat vremena (u slučaju da odaberete kombinaciju tretmana ili HydraFacial Deluxe i HydraFacial J LO).

Signature HydraFacial inače traje 30 minuta što znači da ga možete napraviti prije odlaska na posao ili u pauzi za ručak. HydraFacial nema dobno ograničenje jer se radi o tretmanu koji isključivo targetira kvalitetu kože i mogu ga raditi svi koji žele ljepši i zdraviji izgled lica, koje muče začepljene pore, loša tekstura kože, neujednačen ten i sitne bore.

HydraFacial Deluxe je pogodan za sve tipove kože, ali je iskustvo u potpunosti personalizirano i prilagođeno vašem tipu kože. Naime za svaki tip kože se koriste hranjivi sastojci koji će dati najbolji rezultat, a prije samog tretmana je poželjno napraviti analizu kože lica kako biste znali koji tip kože imate i kako je možete njegovati na pravilan način.

Spomenuli smo da je HydraFacial bezbolan tretman. Funkcionira uz pomoć vrtložne Vortex tehnologije koja na bezbolan način na principu vakuuma izvlači nečistoće iz lica, odčepljuje pore i eksfolira kožu. Koža je nakon toga spremna za aplikaciju antioksidansa, hijaluronske kiseline i peptida koji je hrane i čine sjajnom i glatkom.

Rezultati HydraFacial tretmana se vide odmah i koža izgleda nahranjeno, blistavo i svježe.

HydraFacial u kombinaciji s drugim anti-age tretmanima

HydraFacial i Xlase Plus laser za pomlađivanje kože

Laseri su jedan od najsofisticiranijih i najučinkovitijih tretmana za pomlađivanje kože. Najbolje rezultate daju s opuštenom kožom i kožom koja ima oštećenja poput hiperpigmentacijskih mrlja, bora i loše teksture. U kombinaciji s HydraFacial tretmanom učinkovitost lasera je još vidljivija i daje bolje rezultate. HydraFacial se u ovom slučaju radi prije lasera kako bi se koža dobro očistila.

XLASE PLUS laser je neinvazivan tretman koji potiče proizvodnju novog kolagena i tako prirodno obnavlja kožu i zateže je. Ovaj laser je idealan za uklanjanje foto oštećenja na koži izazvanih suncem te će vam dobro doći prije, ali i nakon povratka s ljetovanja. Koristi se na području lica, vrata i dekoltea koji je posebno osjetljivo područje u ljetnim mjesecima i na koje inače trebate obratiti pažnju kad koristite SPF kreme.

Sam tretman je jednostavan i ne iziskuje puno vremena. Na područje tretiranja se nanosi gel, a kozmetolog potom određuje jačinu s kojom će tretirati određeni dio lica. Svjetlosne zrake iz lasera prodiru u kožno tkivo i zagrijavaju ga te tako potiču proizvodnju kolagena, dok aplikator hladi površinu kože i tako čini tretman ugodnijim.

Poželjno je da prije tretmana laserom ne izlažete kožu suncu i ne odlazite u solarij. Krema sa zaštitnim faktorom 50 će biti potrebna i nakon tretmana kako biste dobili što bolji rezultat i spriječili foto oštećenja na koži.

Red Carpet piling

Kemijski pilinzi bi vam trebali biti jedan od onih tretmana na koje odlazite nekoliko puta godišnje. Odumrle stanice kože se moraju uklanjati kako biste dobili svjež izgled lica i omogućili koži da diše i obnavlja se, a kemijski piling je jedna od najstarijih i najboljih tehnika za to. S kemijskim pilinzima možete riješiti i probleme plitkih i dubljih bora, oštećenja na koži, grube kože, ožiljaka, određenih vrsta akni….

Kemijski pilinzi u Sinteza Skin Clinic su personalizirani i preparati na bazi kiseline se određuju po vašem tipu kože. Upravo zbog jačine preparata i adekvatne primjene istih profesionalni kemijski pilinzi daju bolje rezultate nego oni iz kućne primjene.

Kemijski pilinzi se razlikuju po svojoj snazi te vam kozmetolog može preporučiti vrlo površinski, površinski, srednji ili duboki piling. Preporuka ovisi o vašem stanju kože koje ćete najbolje procijeniti iz stručne analize lica OBSERV.

Kemijskim pilingom se najčešće tretira lice, ali je moguće tretirati i područje vrata i ruke. Tretman traje 30-ak minuta i na očišćenu kožu se kistom nanosi kemijska otopina. Osjetit ćete peckanje kože jer se radi o aktivnim sastojcima koji prodiru u kožu. Ako je piling jačeg intenziteta kozmetolog će vam dati kremu za umirivanje. Nakon tretmana potrebno je adekvatno njegovati kožu po preporukama kozmetologa uz obavezno apliciranje kreme s visokim zaštitnim faktorom.

Ako želite probati jedan od navedenih tretmana u posebnoj Pre-Summer Sale akciji Sinteza Skin Clinic, možete se naručiti ovdje. Požurite jer broj tretmana je ograničen.

Za više informacija kontaktirajte na 01/5005-970 ili putem maila: info@sinteza.hr.