Timothée Chalamet nova je zvijezda Chanelovog kratkog filma

Ljepota

U novoj kampnji za kultni miris Bleu de Chanel, francuska kuća spojila je legendarnog redatelja Martina Scorsesea i propulzivnog glumca nove generacije Timothéeja Chalameta. Dugoočekivani film s dvije holivudske ikone predstavlja novu verziju kultnog Bleu mirisa, a za glumca označava prvu kampanju u kojoj je ambasador za Chanelov miris.

Timothée Chalamet

Timothée Chalamet novi je ambasador mirisa Bleu de Chanel

Smješten na ulice New Yorka, u njegove barove i prostrani loft, kratki film nas vodi kroz grad koji nikad ne spava. Timothée portretira zvijezdu u trenutku kada svjetla slave blješte snažnije no ikada i propituje odnos privatnosti, slave i potrage za samim sobom. U crno-bijelom filmu prisutna je tek tamnoplava boja koja označava nadu i optimizam.

Bleu de Chanel

“Svijet se promijenio, postoji sasvim nova stvarnost onoga što celebrity znači biti danas. I ekstremnija je nego što je bila prije 10 ili 15 godina”, rekao je veteran Martin Scorsese koji stoji iza kampanje, a Timothée kao glumac nove generacije koji svakodnevno živi taj drugačiji oblik slave postavlja se kao idealni izbor za ovu Chanelovu kampanju.

Bleu de Chanel miris

“BLEU DE CHANEL sadrži pravu dozu uvjerljivosti i snage kako bi predstavljao čovjeka koji odbija biti stereotip. Čovjek koji se ne boji pokazati svoju ranjivost i odbija graditi lažan zid oko sebe”, poručuje parfumer mirisa Olivier Polge. Aromatičan miris prati poruku “Find your blue, find yourself”, kroz note sandalovine, citrusa, vetivera i mente. Video s Chalametom možete pogledati u nastavku.