Rimowa i Aimé Leon Dore kofer i kovčeg su nas oduševili

Moda

Aimé Leon Dore svoje umijeće vrhunskih kolaboracija pokazao je kroz nekolicinu fantastičnih kolekcija s nekim od najpoznatijih brendova koji dijele iste vizije i vrijednosti kao sam brend. Neke suradnje bile su toliko uspješne da su se ponovile nekoliko puta, da, ovdje mislimo na suradnje s Porscheom, a Aimé Leon Dore sada su još jednom pokazali svoju lojalnost Porscheu inspirirajući se prošlim projektima ovog brenda automobila. Najnovija suradnja koja nas je oduševila ona je sa specijalistima za luksuznu prtljagu, brendom Rimowa. Čim smo čuli ovu vijest znali smo kako nas ova suradnja neće razočarati, jer oba brenda iza sebe imaju vrhunske suradnje s velikim imenima različitih industrija, te im automobilska industrija nije nimalo strana.

Uzimanje inspiracije od drugih je vrlo škakljivo područje, koje mnogi ne mogu savladati no, ova je suradnja pokazala kako se to može uspješno napraviti. Ova kolekcija predstavljena je kao dio promotivnog filma koji pokazuje set uz kultni Porsche 911 Dakar model. Rimowa prtljaga nas nikada ne razočara svojom kvalitetom i dizajnima, pa tako ni ova kolekcija nije iznimka, jer je svaki komad ručno sastavljen u Njemačkoj pomno pazeći na detalje. Ova suradnja spaja bezvremensku eleganciju i suvremene potrebe potrošača, stvarajući elegantnu prtljagu savršenu za svako putovanje. Klasična Aimé Leon Dore zelena sama po sebi je vrlo upečatljiva, a zlatni dodatci dodaju na eleganciji i na vrlo jednostavan način podižu izgled prtljage na drugu razinu.

Rimowa x Aimé Leon Dore kofer

Rimowa x Aimé Leon Dore kovčeg

Prtljaga će biti dostupna u dva modela, a interijer oba modela podstavljen je s vrlo otpornim najlonom koji je ukrašen ikonografijom inspiriranom Starom Grčkom te Cabin model sadrži pretince koji odvajaju strane prtljage, za jednostavnije pakiranje. Oba modela dolaze s oznakom za prtljagu od kože u prekrasnoj boji konjaka, koja odgovara kožnim detaljima na samoj prtljazi. Sigurni smo kako će ljubitelji automobila i luksuznih streetwear kolekcija biti oduševljeni ovom suradnjom, a ako ste jedan od njih onda će vam biti drago čuti kako će biti dostupna za kupiti od 31. svibnja.

Unutrašnjost

Oznaka za prtljagu