Obožavamo street style kombinacije sa sportskim hlačicama

Moda

Ove godine svako malo svjedočimo fenomenu križanja sporta i mode. Prije nekoliko mjeseci su modni svijet obuzele kombinacije s retro trenirkama, nedavno smo posvuda viđali lookove s različitim dresovima, a sada imamo novi trend u istom stilu, a to je nošenje kratkih sportskih hlača na sve moguće načine.

Vjerujemo da je jedan od razloga za rast popularnosti ovog i sličnih trendova bilo Europsko prvenstvo u nogometu, ali kombiniranje sportskih modela s komadima visoke mode prisutno je već neko vrijeme u street style lookovima. To ponovo dokazuju sportske kratke hlače koje službeno izlaze iz torba za teretanu i koriste se za svakodnevne kombinacije.

style sportske hlače trend

Sportske hlače ovog ljeta ne nose samo sportaši

Ako je Tjedan visoke mode u Parizu pokazao nešto, onda je jasno da su kratke sportske hlače must have komad za ljeto. Pregledom street style outfita postalo je jasno da stvarno ne možete pogriješiti prilikom njihova kombiniranja. Možete ih nositi s oversized blejzerom, kratkom kožnom jaknom, običnim topom, visokim potpeticama ili čizmicama – kombinacije su stvarno bezbrojne. Neki vole sportske modele podići s košuljama i bluzama te napraviti jednostavan, ali dotjeran izgled koji odgovara ležernoj i šik atmosferi.

bieber style

Možda još niste potpuno sigurni da je ovo trend kojem se želite priključiti, priznajemo, i mi smo bili skeptični što se tiče kombiniranja sportskih hlačica s nekim statement komadima. No, kada pogledamo modne influencerice kojima se rado okrećemo za inspiraciju poput Hailey Bieber i Belle Hadid, jasno je da sportske hlačice ne idu nigdje ovo ljeto i da ćemo ih uskoro viđati na svakom uglu.

bella hadid style

Što se tiče kratkih sportskih hlača, postoje različite iteracije, poput dužih košarkaških modela ili kraćih hlačica koje povezujemo s trčanjem. Iako su adidasovi modeli najčešće viđeni na društvenim mrežama, postoje brojni drugi brendovi koji također imaju odličan izbor kratkih sportskih hlača poput File, Pume ili Nike i Sporty & Rich modela. Ako slučajno tražite nešto uže i kraće modele zavirite u ponudu Alo Yoge koje je jednom prilikom nosila i Hailey Bieber s oversized kožnom jaknom. Budući da postoji bezbroj krojeva i boja (svi su jednako popularni), vaš će odabir ovisiti o vašem stilu, a ako još uvijek niste sigurni kako ih uklopiti u svoj outfit, ovo je pravo mjesto za inspiraciju.

style sportske hlače

stil

kombinacija

kombinacija s hlačama