Posvuda viđamo lagane pletene komade za ljeto. Ovo je izbor najboljih

Moda

Ove godine ćemo u našu ljetnu garderobu osim lanenih komada dodati i malo teksture. Jedan od glavnih ljetnih trendova bit će inspiriran 70-im godinama, a radi se o crochet ili pletenim modnim komadima. Pleteni komadi službeno su se vratili na modnu scenu, a nama je ljubav prema njima vratio i Baby Lasagna na Eurosongu. Osim opsjednutosti pletenim i heklanim tabletićima, sada jedva čekamo nositi i šarene varijacije pletenih modela s daškom retro estetike kojoj se uvijek rado vraćamo.

Pleteni komadi

Pleteni komadi su bili izrazito popularni u sedamdesetima, a sada su dizajneri odlučili ponovo osmisliti klasične modele i dati im novi svježi izgled. To nas ni malo nije začudilo budući smo ranije ove godine dobili novi pogled na boho estetika koja je doživjela veliki povratak i ne planira uskoro otići. Miu Miu ima pletene torbe koje su već sada jedan od najpoželjnijih modela za ljeto, a vjerujemo da će se isto dogoditi i s ostalim pletenim komadima.

Osim klasičnih pletenih modela u neutralnim tonovima, sada možete pronaći i komade u zelenoj, ružičastoj, žutoj i ostalim živopisnim bojama. Loewe ima odličnu plavu mini haljinu koja je savršena za ljetne vrućine dok Alaïa s druge strane ima predivnu dugu bijelu haljinu koju možete nositi već sada. U Zari možete pronaći pletene setove, a Mango u svom asortimanu ima nekoliko haljina i suknja u živim nijansama.