Bella Hadid jednom je haljinom zasjenila sve u Cannesu

Moda

Bella Hadid jedna je od najutjecajnijih žena na modnoj sceni i jedino tko privlači jednaku količinu pažnje trenutno je Zendaya. Bella se na neko vrijeme povukla i nismo je viđali na modnim pistama, u editorijalima pa niti u off-duty modnim kombinacijama. Zato je hype obožavatelja bio i veći kada se pojavila kako bi promovirala svoj beauty brend Orebella, i to u nekoliko jako dobrih stylinga od kojih su većina arhivski.

Bella Hadid i mini haljina u Cannesu

Hadid je sada zakoračila na francusku rivijeru i na trenutak su svi zaboravili na red carpet izdanja s prijašnjih večeri – stigla je Bella Hadid, neslužbena kraljica red carpeta i očekuje se da će pokoriti i ovogodišnji crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu.

Bella je snimljena u esspreso smeđoj haljini sa špageti naramenicama koja nalikuje na the naked dress poput one koju bi nosila Carrie Bradshaw – dozu minimalizma devedesetih pojačala je vintage Prada mules cipelama na kitten petu koje vjerojatno možete pronaći na stranicama poput Vestiaire Collective, Pradinom tote torbom s našivenim ružama i 90’s sunčanim naočalama koje su gotovo postale njezin zaštitni znak.

Bella je na crvenom tepihu festivala u Cannesu nije pojavila dvije godine, nakon što je prije toga servirala nekoliko lookova o kojima se priča i danas – couture Schiaparelli haljinu s dramatičnom zlatnom glomaznom ogrlicom, bijelu Gucci haljinu iz ere Toma Forda i crnu vintage Versace haljinu u kojoj je donijela glamur na crveni tepih. Čekamo saznati kakve komade je ove godine izvukla za ovu priliku.