Mnogi se odriču manikura s gelom i prelaze na „nail tint“. O čemu je riječ?

Ljepota

Što se tiče trendova manikura, moglo bi se reći da se mijenjaju svake minute. Jedan dan su svi opsjednuti cherry red noktima, a već drugi dan se u centar pažnje vraća francuska manikura. Sada se u beauty svijetu pojavio novi mikro trend i bit će zanimljivo vidjeti koliko će on potrajati. Naime radi se o trendu koji nije došao iznenada – zapravo je samo bilo pitanje vremena kada će nešto slično iskočiti na površinu. Budući da su beauty trendovi u zadnje vrijeme fokusirani na zdravlje (tijela, lica, kose), nismo se ni malo začudili kada je stigao trend koji promovira zdravlje noktiju.

Ako pogledate TikTok vidjet ćete da mnogi mijenjaju svoje klasične manikure s gelom ili trajnim lakom za manje slojeve ili se odriču gela u potpunosti. Svi smo svjesni toga da gel uništava nokte, to nije neko novo otkriće, ali se i dalje svaki mjesec uputimo u salon jer budimo realni, jednostavnije je žrtvovati sat ili dva mjesečno, nego se svako malo baviti lakiranjem. No, došao je trend koji bi mogao ugroziti klasične manikure, a radi se o „nail tint“ trendu.

nail tint manikura

„Nail Tint“ trend manikure

„Nail tint“ nije za one koji obožavaju potpunu prekrivenost noktiju. To je proizvod koji je dizajniran da poboljša vašu prirodnu boju noktiju i daje samo suptilan nagovještaj boje. Najlakše ga je opisati ako ga usporedimo s uljem za usne ili obojenom hidratantnom kremom. „Nail tint“ je napravljen tako da na brz i jednostavan način stvori iluziju savršenih njegovanih noktiju s minimalnom količinom proizvoda.

nail tint trend

Prednosti „nail tint“ manikure

Osim toga što „nail tint“ stvara savršenu minimalističku manikuru bez puno napora, njegova upotreba može biti korisna i za zdravlje vaših noktiju. Mnoge opcije sadrže sastojke koji služe za njegu, jačanje i pomlađivanje noktiju, što je potaknulo mnogo ljudi da ostave gel i priključe se trendu koji vodi zdravijim noktima. U svakom slučaju „nail tint“ trend je savršen za sve koji žele „odmoriti“ svoje nokte od manikura gelom ili samo obožavaju laganu pokrivenost i minimalističke nokte, a mi imamo nekoliko opcija koje možete koristiti.