Na tržište je stigao serum koji briše nepravilnosti na koži lica!

Ljepota

Kiehl’s Since 1851 donosi revolucionarno rješenje za kožu bez nepravilnosti – inovativni duo koji će vam pomoći riješiti se prištića bez osjećaja boli na koži.

Truly Targeted Blemish-Clearing Solution
Prozirni tekući serum za kožu sklonu nepravilnostima

Ovaj prozirni “tekući flaster” za nepravilnosti s 2% salicilne kiseline, posebno je formuliran za vidljivo smanjenje veličine, izraženost boje i tragova prištića. Koncentriran s 2% medicinske salicilne kiseline, 4% niacinamida i 0,2% korijena sladića, naša formula djeluje na brzo smanjenje nepravilnosti, smirivanje vidljivog crvenila i pomaže vidljivo posvijetliti tragove mrlja na koži nakon nepravilnosti.

Djeluje kao tretman za izravno nanošenje na nepravilnosti i stvara prozračnu barijeru koja učinkovito smanjuje*:

  • Izraženost boje prištića unutar 2 sata
  • Veličinu prištića unutar 24 sata
  • Tragove na koži unutar 4 tjedana

Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion
Losion za lice

Ovaj hidratantni losion za kožu sklonu nepravilnostima, posebno je formuliran za umirivanje nepravilnosti i spriječavanje pojave novih. Koncentrirana s 1,2% salicilne kiseline, 2% niacinamida, lactobacillus fermenta i glicerina, ova formula pomaže vidljivo posvijetliti tragove mrlja nakon nepravilnosti, umiriti i zaštititi kožu od iritacija te obnoviti i hidratizirati barijeru kože.

Ispitanici su istaknuli**:

  • 100% poboljšan izgled kože
  • 31% manje tragova na koži nakon pojave mrlja Za optimalne rezultate, preporučujemo da koristite Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion kao svakodnevni tretman za kožu sklonu nepravilnostima i dodate Truly Targeted Blemish-Clearing Solution kao tretman za izravno nanošenje na nepravilnosti. Ova prozirna formula može se koristiti kao posljednji korak u vašoj rutini njege kože jer se nadovezuje na UV i prodire ispod šminke.

Maloprodajna cijena Truly Targeted Blemish-Clearing Solution prozirnog tekućeg seruma za kožu sklonu nepravilnostima je 32€, a cijena Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion losiona za lice je 39€. Tekući serum možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar; Tower Center Rijeka), kao i na www.kiehls.hr, dok je losion trenutno dostupan samo online.