Jako nam se sviđa Zara i TwoJeys suradnja. Znamo što dodajemo u košaricu

Moda

Kolaboracije high street brendovima s drugim imenima iz svijeta mode, dizajna ili umjetnosti postale su sasvim uobičajene, no najčešće su fokusirane na ženske linije odjeće. Zara je za novu suradnju odabrala španjolski brend TwoJeys i u suradnji su predstavili mušku kolekciju koja sadrži genijalne komade primjenjive na svaku garderobu.

Zara i TwoJeys

Zara x TwoJeys kolekcija za ljubitelje western stila

Brend TwoJeys baziran je u Barceloni i prepoznat je po progresivnom i slobodnom duhu koji se prenosi na njihove modne komade od kojih je najpopularniji nakit. Mladi kreativci i influenceri Joan and Biel stoje iza brenda, a osmislili su ga na putovanju Kalifornijom i slavnom Route 66 cestom.

Zara i TwoJeys

U suradnji sa Zarom osmislili su 45 komada, od nakita koji uključuje lance, prstenje i privjeske za ključeve, zatim komade od ispranog trapera poput bermuda i traperica s dvije zvijezde, klasičnim t-shirtova te denim kompleta koji uključuje jaknu i traperice s motivom kauboja. Estetika kolekcije prilagođena je onoj brenda TwoJeys – western duh isprepliće se sa suvremenim krojevima i komadima poput cargo hlača i oversized streetwear majica.

modna suradnja

U kolekciji se nalaze i cool dodaci poput kovčega, marama i kožne torbe u stilu američkog divljeg zapada, a iako je riječ o muškoj kolekciji, pronaći ćete favorite za sebe, osobito ako volite baggy kroj i boyfriend look. Obratite pažnju na nakit koji čini veliki dio kolekcije, remenje, prsluke s motivima i bejzbol kape. Buro redakcija već u košarici ima isprane traperice sa zvjezdama, kao i natikače s kopčom i kravljim uzorkom – kolekciju istražite na Zara webu.