Kako nas je Sienna Miller nagovorila da kupimo žutu slip haljinu

Moda

Slip haljina je „no brainer“ kada trebate odjenuti nešto svečano, elegantno, malo seksi ali ne vulgarno. Zato je ovaj komad već desetljećima jako važan i nećemo ga se riješiti sigurno ni u vremenima koja dolaze. Slip haljina je sestra maloj crnoj haljini stoga pretpostavljamo da u ormaru sigurno imate neki primjerak.
Može biti svilena, satenska, načinjena od tila ili od bilo kojeg lepršavog materijala koji zavodljivo obavija tijelo i njiše se pri kretanju.

Upravo je ta fluidnost kroja najveći mamac kod ove haljine jer izgleda kao da diše s tijelom i ističe najbolje na njemu. Sve ovo vrijedi ako odaberete pravi kroj jer danas slip haljine dolaze u bezbroj verzija. Neke su jednostavne iz jednog komada, neke su asimetrične, neke imaju nabore, neke su drapirane – možete pronaći svaki model koji ste zamislili ali savjetujemo da svaki probate prije finalne kupnje.

Sienna Miller u slip haljini

Onda dolazimo do Sienne Miller koja je prošli vikend provela na vjenčanju u Veneciji i opet održala lekciju iz stila. Nonšalantna i nekako uvijek opuštena, Miller je s pravom nosila titulu ikone stila godinama i to od vremena kada je tek stupila na scenu kao mlada perspektivna glumica i djevojka Judea Lawa što joj je priskrbilo dosta negativne pažnje medija. Ipak, Miller je uspjela otresti britanske tabloide s vrata (što je gotovo nemoguće) i posvetila se karijeri i obiteljskom životu. Dugo vremena je izbivala sa scene, ali je u posljednjih nekoliko mjeseci viđamo svugdje i drago nam je.

Za vjenčanje je odabrala slip haljinu zagasito žute boje koju je dizajnirala njena sestra Savannah i koju je već nosila 2018. godine na eventu za Unicef. Haljina je najjednostavniji slip kroj duljine do poda sa špageti naramenicama. Look je upotpunila s ružičastom satenskom clutch torbicom kuće Gucci i Gucci sandalama u zlatnoj boji.

JACQUEMUS

Zašto je ovaj look toliko poseban? Jer je na cijelu kombinaciju dodala odgovarajuću nijansu crvenog ruža koji savršeno komplimentira njenoj plavoj kosi, tenu i boji haljine. Ovo je boja koja lijepo odijeva plavuše, pogotovo ako kombinaciju zaokruže odgovarajućim beauty lookom što je Sienna napravila. U ponudi trgovina nismo pronašli identičnu boju i haljinu, ali smo pronašli nekoliko nijansi žute koje bi vam se mogle svidjeti.

H&M