Hoće li ovo biti najpopularnije Asics tenisice do sada?

Moda

Asics-ove nove Gel-Nimbus 10.1 tenisice uskoro izlaze u prodaju, a znamo da je modal nastao kao rezultat kolaboracije sa Stefonom Diggsom. Stefon Diggs je igrač američkog nogometa i veliki ljubitelj Asics tenisica te je već objavio vlastitu ekskluzivnu suradnju na novom modelu koji iščekujemo i moramo priznati da izgleda obećavajuće.

asics tenisice

Što možemo očekivati od Asics Gel-Nimbus 10.1 tenisica

Nova silueta tenisice je  kombinacija Asics Gel-Nimbus 10, malo poznatog modela za trčanje izbačenog 2008., s potplatom Asics Gel-Kayano 14, a Diggsova ažuriranja trebala bi biti usmjerena na obiteljske i prijateljske veze. Toj temi odgovaraju i narukvice prijateljstva koje su na Instagram objavama pričvršćene za stražnjoj stranu tenisice. Diggs bi mogao biti na tragu nečemu, s obzirom na prilično popularan trend ukrašavanja tenisica koji kruži društvenim mrežama, a možda će baš narukvice prijateljstva biti sljedeća opsesija.

Osim novih detalja, tenisica je odjevena u kombinaciju sive i bijele boje te obavijena mrežastim slojem, a na sredini se ističe Asics logotip. Na tenisici se nalazi nekoliko ružičastih detalja, dok ju nadopunjuje unutarnja podstava u žutoj boji, a crni potplat cipele dodatno naglašavaju srebrni slojevi.

Još uvijek ne znamo točan datum lansiranja suradnje, ali prva Asics Gel-Nimbus 10.1 tenisica trebala bi biti puštena u prodaju u sljedećih nekoliko tjedana. Osim kolaboracije s Diggsom za koju se pretpostavlja da će doživjeti prilično veliki uspjeh, još iščekujemo nekoliko iteracija novih tenisica koje su predstavljene na Tjednu mode u Parizu. Najavljeno je i još nekoliko ekskluzivnih suradnji koje bi trebale izaći u sljedećim mjesecima, ali nismo sigurni hoće li sve iteracije biti puštene u prodaju.

tenisica