Hermès ima nove mokasinke koje će postati ljetni hit

Moda

Svi asociramo Hermès s luksuznim torbama koje su san mnogih modnih entuzijasta, ali često zaboravljamo na ostale komade brenda koji možda nisu toliko popularni kao Birkin i Kelly torbe, ali su jednako kvalitetni i svestrani. Jedno vrijeme su pažnju s torba nakratko maknule Oran sandale koje su se proširile društvenim mrežama zbog svog elegantnog i minimalističkog izgleda s prepoznatljivim H remenom i širokim spektrom boja. Vjerujemo da se popularnost tih sandala nastaviti u ljetnim mjesecima, ali sada postoji jedan drugi model cipele koji bi mogao postati pravi hit.

Hermès Impact mokasinke

Francuska modna kuća u svom asortimanu već dugi niz godina ima mokasinke u različitim bojama, ali je za proljeće/ljeto 2024. odlučila napraviti zaokret klasičnog modela i predstavila Impact mokasinke. Crpeći inspiraciju iz Glénan remena, elegantni par mokasinka ima prepoznatljivu kopču u zlatnoj završnici. Njihov dizajn vuče referencu iz Chaine d’Ancre motiva to jest motiva sidrenih lanaca koji se konstantno ponavlja u Hermès kolekcijama. Taj motiv pridodaje posebnosti modela i daje im neki suptilni nautički doživljaj.

impact mokasinke

Mokasinke su obožavane na modnoj sceni baš zbog njihove svestranosti koja se može uklopiti u svaki outfit, a nove Hermès Impact mokasinke savršeno će nadopuniti vaš stil. Možete ih upariti s haljinama i suknjama ili trapericama i kratkim hlačama jer se njihov bezvremenski dizajn može uklopiti u baš svaku kombinaciju. Osim odličnog dizajna, mogu se pohvaliti i povišenim potplatom koji se nalazi i na modelima tenisica brenda, a napravljen je kako bi dodatno osigurao udobnost pri svakom koraku. Impact mokasinke dolaze u bijeloj boji s crnim potplatom, a dodatne detalje možete pronaći na web stranici Hermèsa.

cipele