Zašto volimo Paula Mescala u outfitu s boksericama?

Moda

Više mojih Instagram prijatelja podijelilo je fotografiju na kojoj Paul Mescal nosi prugaste mikro hlače koje nalikuju na bokserice, plavu Gucci košulju uz čarape i mokasinke – outfit je to u kojem je iz prvog reda pratio mušku kolekciju talijanske kuće Gucci i koliko god bio jednostavan, zapalio je društvene mreže. Većina generalno obožava irskog glumca koji je prije nekoliko godina postao miljenik publike, a jednako ga volimo i u ovakvim outftima. Što je toliko dobro u njegovim običnim boksericama?

Paul Mescal

Paul Mescal pripada u Generaciju glumaca koji ispisuju nova pravila

Odjeća oko koje niste sigurni je li riječ o donjem rublju ili konkretnom komadu trend je koji Hollywood i celebovi obožavaju već nekoliko sezona, no do sada smo ga viđali jedino na it djevojkama koje su posezale za boksericama, najlonkama, mikro hlačicama ili providnim haljinama koje izgledaju kao fina spavaćica. Zašto se trendu ne bi priklonili i frajeri? Mescal je definitivno dio nove generacije glumaca koji pomiču granice i razbijaju kodove toksične muškosti, a modne kombinacije jedan su od načina kojima to radi.

Paul Mescal Gucci

Mescal je osvojio srca publike još 2020. nakon uloge u seriji Normal People, a zatim i filmovima Aftersun i All of Us Strangers, redom ostvarenjima u kojima istražuje ranjivost, iskrenost i emocije. Trenutno priprema film Gladiator 2, uloga koju je naslijedio od Russella Crowea koja je tada glumca lansirala među najpopularnija imena na sceni. A ono što Paul radi izvan seta, kada su modne opcije u pitanju, je isto po čemu su prepoznatljivi postali Pedro Pascal, Jacob Elordi ili Harry Styles. Prisutna je doza neopterećenosti starim normama, sloboda u odijevanju i izražavanju i ne možemo se požaliti na rezultate.