Viralna četkica za korektor ima svoju dostojnu zamjenu

Ljepota

Svi make up entuzijasti znaju da su aplikatori s kojima nanosimo šminku važan dio make up rutine. Šminka ne izgleda isto ako ju nanosimo rukama, četkicom ili beauty spužvicom. Također, pojedini proizvod zahtjeva nanošenje sa specifičnim aplikatorom. Nije ni svaka četkica ista pa ako krenemo dublje u analizu, možemo razlikovati i performanse četkica s prirodnim i sintetičkim dlakama. Imajući to na umu, nije neobično da se make up zajednica trudi isprobati i recenzirati svaki postojeći aplikator na tržištu ne bi li pronašli onaj savršeni za određeni make up proizvod.

BK Beauty četkica za korektor

U tom duhu, TikTok je jednu četkicu okrunio titulom najbolje četkice za nanošenje korektora. Riječ je o BK Beauty četkici za korektor pod nazivom „Angie Hot & Flashy A506“. Glava četkice je u obliku „mačje šape“ pa lijepo prianja uz kožu ispod očiju i može zahvatiti kuteve. Također, dlake su sintetičke pa ne upijaju proizvod koliko bi to činile prirodne dlake. Samim time, ne morate koristiti puno proizvoda da biste prekrili podočnjake ili osvježili pogled.

četkica za korektor

Oni koji su recenzirali četkicu, tvrde da se može koristiti za kremaste i tekuće korektore, kao i one u prahu. Proizvod se lako i ravnomjerno izblenda te ostavlja glatki finiš. Na web stranici BK Beauty navode da se četkica može koristiti i za konturiranje. No, iako je riječ o hvaljenoj broj 1 četkici za korektor, zbog njezine bismo cijene ipak razmislili dvaput hoćemo li ju koristiti. 24 dolara možda ne želi dati netko tko ne pridaje toliku pažnju make up-u. Zato smo pronašli dostojnu zamjenu.

Ebelin Professional Face četkica za korektor

Ebelin Professional linija make up četkica je naš standardni odabir za nanošenje šminke. Pa tako izdvajamo ebelin četkicu za korektor koja je jako dobar dupe BK Beauty četkici. Također dolazi u obliku „mačje šape“ i sadrži antibakterijska sintetička vlakna, odnosno dlake. Idealna je za blendanje tekućih i kremastih korektora te poput BK Beauty četkice, ostavlja prirodan glatki izgled. A najbolje od svega, platit ćete ju 3, 30 eura.

četkica za korektor