Ove ravne cipele će postati popularnije od balerinki. Imamo najbolje modele

Moda

Ravne cipele su praktički zauzele mjesto štikli. Iako ćemo se uvijek vratiti visokim potpeticama kada je u pitanju izlazak ili neka svečana večera, očito je da smo svi odlučili žrtvovati par centimetara za udobnost. Balerinke su ove proljetne sezone definitivno zaslužile titulu najpopularnijih ravnih cipela, ali to ne znači da su one jedini trendi model. Topli proljetni dani bili su savršeni za mokasinke ili čak natikače, ali ako želimo našem stilu dodati dašak elegancije to ćemo najbolje napraviti s ravnim cipelama na špic.

Ravne cipele na špic

Otvorena peta i špičasti vrh cipela prisutni su svake sezone, ali ove se godine odričemo visokih i niskih peta te prelazimo na ravne modele. Praktičnost ravnih cipela je ono što svi obožavamo, možemo bez problema u njima preživjeti cijeli dan bez da slomimo gležanj, a mogućnosti kombiniranja su beskrajne. Ravne cipele na špic bez problema možemo uklopiti u bilo koju sofisticiranu kombinaciju za posao, ali isto tako odlično izgledaju uz traperice ili opuštenu suknju.

Modeli ravnih špičastih cipela podsjećaju na elegantnu estetiku 90-ih koja je već duže vrijeme prisutna na modnoj sceni, a sada postoji toliko različitih dizajna da ćete teško izabrati najdraži. Dok high street dućani većinom u svom asortimanu imaju jednostavne, ali elegantne crne modele, dizajneri su se odlučili poigrati ravnim siluetama i dodati im neku posebnost. Budući da je modna zajednica bila oduševljena mrežastim balerinkama, Valentino je odlučio napraviti mrežaste ravne cipele na špic.  Jacquemus se poigrao oblicima koje je postavio na prednji dio cipela, a Dolce & Gabbana je svoje crne cipele ukrasio remenčićima.