High street dućani imaju odličnu ponudu topova golih leđa

Moda

Tijekom našeg svakodnevnog pregleda objava na Tik Toku i Instagramu primijetili smo sve veću popularnost jednog ljetnog komada. Viđali smo ga u profinjenim kombinacijama isto kao i u svakodnevnim outfitima i moramo priznati da je u apsolutno svaki look unio neku posebnost, a radi se od topu golih leđa. Budući da uskoro kreće ljetna sezona i odlasci na godišnje odmore, nije čudno da topovi golih leđa ponovo doživljavaju svoj trenutak slave, a ove godine dolaze u svim oblicima i veličinama.

topovi golih leđa

Topovi golih leđa su ljetni must have

Od lookova za noćne izlaske do opuštenih svakodnevnih kombinacija, topove golih leđa možete uklopiti u apsolutno svaki stil. Ako želite jednostavan outfit možete kombinirati crni i bijeli top golih leđa uz traper hlače ili lepršavu i plisiranu suknju. Jedino što vam onda nedostaje je još nekoliko dodataka poput para velikih naušnica i torbe. Za neki otmjeni događaj možete iskoristiti svileni ili top s volanima koji će savršeno ići uz dugu suknju i cipele s potpeticom.

Budući da su topovi golih leđa već i sami dovoljno upečatljivi, ne trebate dodati puno detalja za minimalistički look, ali ako ste fan maksimalizma neće pogriješiti ni dodavanjem nekoliko ogrlica, narukvice i naušnica koje će dodatno osvježiti cijeli izgled. High street brendovi već sada u svom asortimanu imaju nekoliko odličnih modela, a najbolje možete pronaći na našoj listi.