Ljetni chic outfiti najbolje izgledaju uz ove dvije nijanse

Moda

Svake sezone vrte se novi trendovi i kristaliziraju se nove it nijanse koje će obilježiti ponudu trgovina pa samim tim i naše shopping izbore. No, neke boje su vječne i volimo ih iz jednostavnog razloga – asociraju nas na more i ljetovanje. Pritom, izgledaju nevjerojatno stylish neovisno o svim trendovima.

Većinu godine, kada nismo sigurni što odjenuti, posegnemo za crnim modnim kombinacijama jer u all black outfitu bez previše truda uvijek možete izgledati sređeno i cool. Kada se približe ljetni dani, crne nijanse u ormaru mijenjaju neki drugi tonovi koji su nam vječni „to go“, a to su bijela i pastelno plava. Postoje li ljetni chic outfiti u drugim bojama koji bolje komuniciraju nonšalantnost, dobar stil i eleganciju od ovih?

ljetni chic outfit

Ljetni chic outfiti u bezvremenskim nijansama plave i bijele

Bilo da je riječ o mornarskom outfitu koji kombinira ove dvije nijanse ili ih nosimo odvojeno, sigurno je da bijela i plava garantiraju chic styling u ljetnim dnevnim i večernjim prilikama. Fokusirali smo se na one komade koji su idealni za elegantnije prilike jer nas do kraja ljeta redovito očekuju različite svečanosti, a vraćamo se na provjerene modne adrese s dobrom selekcijom rafiniranih modnih komada. U nautičkom chicu stilu s dozom retro šarma dostupna je ljetna Mona kolekcija koja donosi najbolje kombinacije vječnih morskih nijansi koje su prevedene u fine modne komade koji nemaju rok trajanja.

bijela i plava
ljetni chic outfiti

Kada želimo dobar outfit u kratkom roku, naš izbor pada na komplet u bijeloj nijansi. Kompleti damskog kroja ove sezone su veliki trend i vidjeli smo ih na modnim pistama, a s ovom kombinacijom spremni ste za gotovo sve elegantnije prilike. Komplete se isplati imati kao stalan dio garderobe jer se jednostavno kombiniraju i kao zasebni komadi, a bijela je nezamjenjiva opcija jer je zaista bezvremenska i uvijek zrači luksuznim izgledom.

ljetni chic outfiti

Tu su i tanke plavo-bijele prugice koje inače zamišljamo na poslovnim košuljama, no imaju potencijal izgledati zaigrano i šarmantno, kao na midi haljini voluminozne suknje i srcolikog dekoltea iz Mona kolekcije koju planiramo nositi na nekom od ljetnih slavlja. Ako se želite odmaknuti od mornarskog motiva, Mona je u kolekciji predstavila haljinu sličnog kroja, ali motiva velikog cvijeća koje dominira haljinom u tamnoplavoj boji. Ako ipak ne možete bez odijela i najbolje se osjećate u hlačama, najbolja opcija je ono u zagasito plavoj nijansi širokih, lepršavih nogavica, koje ostavlja snažan dojam i wow efekt. Nabacite cipele na kitten petu, clutch torbicu i spremni ste za svaki ljetni event.

Mona ljetna kolekcija
Mona ljetna kolekcija