Trendi kupaći kostimi koji će obilježiti ljeto na obali

Moda

Razmišljamo o plaži i ljetnom odmoru, neki su produženi vikend iskoristili i za bijeg na more, a u pripremi za ljeto pomažu i kolekcije modnih brendova u koje su stigli modeli kupaćih kostima koji će obilježiti sezonu na obali. Ponudom prevladava jednostavnost i klasika, što se najbolje vidi kroz ponudu crnih bikinija i jednodijelnih modela klasične sportske siluete. Uz crne modele, zastupljeni su oni bijeli i crveni kupaći kostimi, a kada su uzorci u pitanju, prevladava životinjski, osobito leopard print koji se ove godine vraća u ormare kao veliki trend. Posebno nam se sviđaju modeli s bijelim obrubom koji podsjećaju na Chanel iz devedesetih i koji su savršeni spoj klasike i bezvremenskog chica. A uz ovaj trend, izdvajamo još tri u koja možete uložiti već sada.

REFORMATION

90’s chic

Prva asocijacija na sporty crno-bijele kupaće kostime su kolekcije Chanela iz devedesetih godina, a vidjeli smo ih u 2022. u ljetnoj kolekciji. Postoji nešto neodoljivo i vječno privlačno u jednostavnom spoju crnog kupaćeg kostima s bijelim obrubom, a primijetili smo dosta modela inspiriranih Chanelom u novim kolekcijama i vjerujemo da će obilježiti ljeto kao poželjna i chic opcija za plažu.

retro modeli
MARYSIA
jednodijelni kostim
OYSHO
Zara kupaći
ZARA
Zara kupaći kostim
ZARA
Chanel 90's
MARYSIA

Red alert

Crvena boja obilježila je zimske modne outfite, a kao dobitna kombinacija će izgledati na plaži,u obliku bikinija, asimetričnog jednodijelnog kupaćeg kostima ili onog retro kroja s gaćicama visokog struka. U svakom slučaju, s crvenom bojom na plaži ove godine ne možete pogriješiti.

jednodijelni kupaći
HUNZA G
ljetne kolekcije
LIDO
trendi kupaći kostimi
MANGO
crveni bikini
ZARA

Summer jungle

Stil žene mafijaša na plaži? Apsolutno da, kroz bikinije i jednodijelne kupaće kostime leopard uzorka. Modeli životinjskog uzorka nalaze se u ponudi svake high street kuće, a u Mangu se nalazi i cool model s uzorkom zebre. Zanimljiva ljetna opcija ako tražite modele koji se odmiču od klasike i jednostavnosti – nosite ih ispod ljetne haljine leopard uzorka ili u ulozi topa uz hlače ili suknju.

ljeto 2024
MANGO
trendi kupaći kostimi
H&M
ljeto trendovi
H&M
animal print
ZARA

All white

Elegantni, jednostavni i chic, bijeli jednodijelni kupaći kostimi također će poslužiti kao bodi koji se nosi uz ljetne hlače ili suknju. Preplanula put obožava bijele kostime jer dodatno naglašavaju ljetni ten, a ako cijenite minimalizam i stil Rosie Huntington-Whiteley, nadodajte jedan od ovih modela u košaricu.

bijeli kupaći
ERES
bikini
MANGO
Kupaći kostimi
OYSHO
Kupaći kostimi
ZARA