Novi Gucci ruž za usne dolazi u najljepšoj crvenoj nijansi

Ljepota

Sabato De Sarno nastavlja ostavljati svoj otisak na modnu kuću Gucci kreirajući ruž za usne u u nijansi ‘509 Rosso Ancora. Svoju prvu kolekciju za Gucci (otkako je postao kreativni direktor brenda) predstavio je tijekom milanskog tjedna mode 2023. godine koristeći boju kroz cijeli svoj rad. Nijansa je preuzeta sa zida dizala u hotelu Savoy gdje je Guccio Gucci radio kao nosač prtljage 1800-ih.

Na reviji „Gucci’s Cruise 2025“ koja se održala 13. svibnja u muzeju Tate Modern, modeli su nosili prvi De Sarnov proizvod stvoren za Gucci Beauty. Riječ je o mat pigmentiranom ružu za usne u dubokoj, bogatoj crvenoj boji.

gucci ruž za usne

Šminku za reviju odabrala je Lucia Pieroni, stavljajući ruž za usne u središte pozornosti na modelima koji ga nose. Ruž „Rosso Ancora“ pruža „kremasti, dugotrajni mat završetak“, a formuliran je s hidratizirajućim uljima i gel voskovima kako bi se osigurao mekan osjećaj i baršunasta tekstura. Naravno, pakiranje je također Ancora Red, reinterpretacija Gucci Beauty rebrastih, zlatnih tubica.

gucci ruž za usne
gucci ruž za usne

Ruž za usne možete pronaći na britanskoj  Gucci web stranici i košta 37 funti.