Pet trendova luksuznog nakita koji će biti u centru pažnje ovog ljeta

Moda

Klasični zlatni nakit nikad ne izlazi iz mode, no ima nešto posebno u tome kako izgleda na osunčanoj koži te u kombinaciji s laganim materijalima poput lana ili svile. Saznajte zašto ovog ljeta nećemo skidati zlato te kojih pet trendova će biti u centru svake elegantne kombinacije. 

Layering i stacking primjenjujemo na sve

Trend nošenja slojevitog nakita ne ide nigdje – i to s razlogom. No layering neće biti ograničen samo na minimalističke ogrlice, već se događa nadogradnja kroz nizanje masovnog prstenja, naušnica te narukvica. Ova metoda nakitu daje novi izgled i poptuno drugačiji dojam, stoga i neki zaboravljeni komad može ponovo doći na red.

zlatni nakit

A ako vam je potrebno osvježenje, isprobajte statement kolekciju Enna nakita s potpisom domaćeg dizajna Stones Jewelry Rooma. Zamišljena je za bezbrojne stacking kombinacije te izrađena od 18-karatnog bijelog, žutog ili rozog zlata s dijamantima.

ljeto trendovi nakit

Mix & match naušnice 

Ovog ljeta pravila su tu da se krše. Nošenje različitih naušnica na lijevom i desnom uhu može biti suptilan i neočekivan detalj. Ako uz to nanižete više naušnica na jedno uho, pričamo o zaigranoj eleganciji. Bilo da se radi o minimalističkim, klasičnim visećim ili chunky naušnicama, kombinacija je mnoštvo.

trendovi nakit

Najpopularnije kombinacije iz Stonesa nedvojbeno su Stone letters naušnice koje se nose rasparenih slova ili nizane s jednostavnim dijamantnim naušnicama. 

Dijamanti koji unose asimetriju i sjaj

Jedino sjajnije od dijamanta je ljetno sunce koje ga obasjava. Baš zbog svog sjaja, dijamant će skrenuti pozornost koliko god malen bio. Stoga ćemo u narednim toplim mjesecima vidjeti porast popularnosti ovog svevremenskog dragog kamena. Kolekcije Stone letters i Enna koriste dijamante kao asimetrični akcent nakita, a suptilna veličina čini ih dostupnima i idealnima za nošenje bez skidanja. 

luksuzni nakit

zlatni nakit

Hoops u chunky izdanju 

Sjećate li se svog zadnjeg ljeta sa zlatnim hoopsicama? Ovaj popuparlni model iz 2K ere vraća se na velika vrata – i to u svim mogućim varijantama. Od malenih chunky komada, hoopsa elipsastog oblika do klasičnih tanjih kružnih naušnica – ovog ljeta nećemi im moći (niti htjeti) odoljeti. 

zlatni nakit
zlatni nakit
Stones Jewelry Room

Biseri

Što više podsjeća na ljeto i more od bisera? Ove sezone viđat ćemo puno nakita s tematikom školjki, a biseri kao njihov najvrjedniji dio vječna su ljetna inspiracija. Za dozu prozračne elegancije biramo akoya biser na zlatnoj ogrlici s dijamantom ili jednostavne biserne naušnice. 

Stones Jewelry Room

Neklasičan pristup klasičnom nakitu obilježit će naredne mjesece. Naglasak je na izražavanju vlastite osobnosti, stila i elegancije, gdje ćemo iste kvalitetne komade nositi na bezbroj načina i tako ih učiniti autentično svojima. Ako ste u potrazi za jedinstvenim luksuznim nakitom, inspiraciju potražite u Stones Jewelry Roomu u Bogovićevoj ulici te na Stones Instagram profilu