Želimo tenisice iz Joe Freshgoods i New Balance suradnje

Moda

Početkom godine počelo se šuškati o povratku arhivskog New Balance modela iz 1999. godine i to ni manje ni više nego kroz suradnju s Joe Freshgoodsom. Joe Freshgoods je do sada imao neke od najboljih suradnji s brendom New Balance i kroz svaku je ispričao određenu priču, a ovaj oživljeni 1000 model nije iznimka. Vizualni dnevnik, kako ga Joe Freshgoods naziva, ispričao je priču iza ove suradnje i uistinu nas je oduševio.

Kako je već spomenuto, ovaj model originalno je predstavljen 1999. godine i utjelovio je vrlo hrabar i futuristički stil toga doba s aerodinamičnim i detaljnim dizajnom. Ovaj model pomalo je robustan, što savršeno odgovara omiljenom „das shoe“ trendu, a Joe Freshgoods verzija savršena je za baš svaku modnu kombinaciju. Ova suradnja nosi simboličan „When Things Were Pure“ naziv, te dolazi u dvije boje, ružičastoj i crnoj. Od detalja može se vidjeti klasično New Balance „N“ i na nekoliko mjesta tipična Joe Freshgoods oznaka „jfg.“

Joe Freshgoods 1000 New Balance

New Balance logo

JFG detalj

Crna „Black Ice“ verzija ovog modela, ima bakrene detalje zbog kojih tenisica izgleda vrlo moćno i zapravo pruža odličan kontrast ružičastoj „Pink Mink“ verziji modela. Ružičasti model ima vrlo nježan dizajn i kombinira nježnu ružičastu s bijelom, te na ulošcima ima sanjiv uzorak koji do sada nismo vidjeli na niti jednom modelu. Oba modela imaju detalje s bisernim odsjajem koji su na prvi pogled zapravo neprimjetni, ali na suncu imaju suptilan sjaj koji podiže izgled tenisice na višu razinu.

Pink Mink

Black Ice

Joe Freshgoods

New Balance i Joe Freshgoods suradnja uistinu je definicija ranih 2000-tih, te ova dva modela to doba savršeno utjelovljuju. Sigurni smo kako će se baš svakome svidjeti i odlično će se uklopiti u većinu stilova, a ljetne kombinacije će izgledati savršeno uz njih. Bilo da volite nogometni stil ili ste više tip osobe koji će kombinirati tenisice i čipkanu suknju, sigurni smo kako s ovim New Balance 1000 modelom ne možete pogriješiti.