Jacob Elordi je sada i službeno Bottega Veneta boy

Moda

Čini nam se kao da je Jacob Elordi već neko vrijeme ambasador Bottega Venete i da je stvar sada samo postala službena – australski glumac je u više navrata nosio komade talijanske modne kuće, od odijela na premijeri filmova do torbica u svojim off-duty kombinacijama i nosio ih je jako dobro.

Vijest o suradnji objavljena je fotografijom Jacoba u puloveru s duplim ovratnikom u boji lososa dok drži uši poput zeca, a objavu je podijelio i kreativni direktor Bottega Venete Matthieu Blazy i napisao “Dobro došao Jacob!”

Elordi je postao globalno prepoznatljiv nakon uloge u seriji Euforija, nakon čega smo ga vidjeli u filmovima Priscilla i Saltburn koji su zaradili većinom dobre kritike. Vrlo brzo je postao omiljen kod publike, ne samo zbog dobrih glumačkih uloga već i zbog modnih kombinacija koje je donosio na crvenom tepihu – a s većim zanimanjem su se pratili njegovi street style i off-duty outfiti i Jacob je dobio titulu novog it frajera s dobrim ukusom u modu koji se ne boji igrati i istraživati stilske granice.

Jacob Elordi

Jacob je kroz posljednjih nekoliko godina pokazao muški stil koji donosi retro klasiku s edgy pomakom, uz zavidnu kolekciju torbica među kojima su redom favoriti: Bottega Veneta Cassette i Andiamo, Celine Triomphe, Fendi Baguette i velika Louis Vuitton Speedy Monogram iz kolekcije za 2024. godinu. Jacobe, jedva čekamo vidjeti nove modne lookove s potpisom Bottega Venete.