Kako se odjenuti za ljetovanje na obali? Imamo najljepše komade

Moda

Moramo vam priznati da nas ljeti uhvati romantika. Pod tim mislimo na sve one lijepe haljine koje imaju dolce vita prizvuk i u kojima se osjećamo kao da glumimo u nekom talijanskom filmu. Praznik u Rimu nam odmah dođe na um kada vidimo nove haljine iz ljetne kolekcije kuće Mona koje su toliko popularne da se većina njih već rasprodalo u trgovinama. Bilo da volite kratke ili duge modele, u ovoj kolekciji ćete sigurno pronaći svoju ljetnu kombinaciju koja će se dobro fotografirati, dobro nositi, ali i dobro vas poslužiti u narednim sezonama jer je Mona poznata kao brend koji koristi samo najbolje materijale u svim svojim kolekcijama.

Mona ljetni komadi

Za BURO. Experience smo imali pravu ekskluzivu koja se baš poklopila s moodboardom nove kolekcije. Zamislite luksuznu jedrilicu duljine 49 metara i na njoj ohlađeni pjenušac i koktele u nekoj od ovih kreacija? Taj san smo pretvorili u stvarnost uz pomoć naših BURO. djevojaka koje su u Mona Storeu u Splitu odabrale svoje favorite iz ove kolekcije.

Pretpostavit ćemo da se i vama teško odlučiti koja vam je kreacija draža. Možda preferirate najslađu koktel haljinu s predimenzioniranom mašnom koju je odjenula Paula Sikirić? Ako želite baš pravi talijanski Portofino styling, sigurno ćete se odlučiti za haljinu s plavim cvjetnim uzorkom koja dolazi s pripadajućom maramom i koju je odabrala Lara Vukušić?

Jedna od raskošnijih kreacija iz ove kolekcije je prekrasna bijela haljina sa suknjom punog kruga i remenom od istog materijala koju nosi Mateja Sučević. Sparite je s Mona cipelama na špic za svaki dan i večer. Karla Zelić je odabrala bodycon model haljine od lana koja idealno ide uz minimalističke štikle s trakicama, a Dora Martinović vam je dala dobru ideju kako nositi malu bijelu haljinu od lana i pamuka i pritom izgledati elegantno kao da ste ovaj trenutak izašli iz nekog prekrasnog hotela u Taormini. Ako vam haljine nisu omiljeni komad, a želite nešto iz ove kolekcije, inspiraciju potražite u Petri Perkov koja je odabrala savršeno oversized odijelo od lana u pariško plavoj boji.

Svaki styling je naravno zaokružen s Mona dodatcima u obliku torbica u nježnim pastelnim nijansama ili vibrantnim tonovima narančaste i žute koja je boja sezone. Obratite pažnju na prvu ljetnu kolekciju cipela koju je Mona predstavila otkako su lansirali liniju u listopadu prošle godine. U njoj ćete pronaći elegantne natikače od prave kože ukrašene Mona logotipom i savršene sling back modele sa špicom i mini petom u kojima možete provesti dan u šetnji, a večer u plesanju.

Nova Mona kolekcija je dostupna na prodajnim mjestima brenda u Hrvatskoj i online.