Nakon rasprodane žute haljine, Zara ove godine ima sličan model

Moda

Prije dvije sezone Zara je imala jednu od najpopularnijih modela haljina za svečane prilike. Mini haljina od materijala koji nalikuje satenu jarko žute boje s prednje strane je bila ukrašena naborima koji podsjećaju na cvijet, a dodatni efekt je činila traka vezana oko vrata koja je izgledala poput chokera. Efektna, praktična i povoljna, ova haljina u kratkom roku se rasprodala, a i sada je na stranicama poput eBayja možete pronaći po dva ili tri puta višoj cijeni od one originalne.

Vrlo sličan dizajnom i bojom, novi model haljine nalazi se u novoj Zara kolekciji. Španjolski brend nadopunio je zalihe romantičnim i efektnim modelima mini haljina, jedna od njih je žuta voluminozna haljina s dva nanizana volana, ukrižanim trakama i otvorenim leđima.

zara haljina

zara haljina

Vrlo lepršava i romantična, poslužit će za ljetne elegantnije prilike jer se jednako dobro slaže sa sandalama na petu ili ravnim slingback cipelama. Čini se da bi mogla postići uspjeh kao prethodna jer je u nekim veličinima već rasprodana i možete se zabilježiti za nove zalihe, a cijena haljine iznosi 49,95 eura.

ZARA