Miu Miu će imati najpopularnije ljetne torbe. Imamo dobre zamjene za njih

Moda

Prošle godine posvuda smo viđali pletenu tote torbu od prirodnih materijala, u neutralnoj, crnoj ili pastelnim bojama preko koje je bilo ispisano ime Prada. Ova jednostavna dizajnerska torba dolazila je po cijeni koja premašuje 900 eura i iako je riječ o klasičnoj rupičastoj tote torbi, svi su je željeli imati i u kombinacijama trendseterica često smo je i viđali.

Ovo ljeto na red je došla slična silueta ali ovoga puta s logom sestrinskog brenda kuće Prada – Miu Miu je hot brend na modnoj sceni i naravno da potpisuju najpopularnije ljetne torbe. Možemo razgovarati o vrlo visokim cijenama luksuznih torbi i općenito visokim cijenama po kojima dolaze Miu Miu komadi i modni dodaci, ali unatoč tome Miu Miu ima svoje klijente koji su spremni izdvojiti više stotina eura za rupičastu ili pletenu torbu s njihovim logom. Ako ne pripadate u tu skupinu, slične modele za ljeto koji nalikuju Miu Miu modelima već možete pronaći u high street ponudi.

Pletene i kukičane torbe iz Miu Miu ponude

Mango već redovito uzima inspiraciju iz Miu Miu kolekcija pa se u njihovoj ponudi nalazi najviše sličnih modela – od mini bucket torbica rađenih od materijala koji nalikuje juti, do tote modela i torbi u obliku polumjeseca koje su također rađene od prirodnih materijala karakterističnih za ljetnu sezonu. Bucket model za vrlo slatka opcija za dnevne i večernje ljetne prilike, a poput dizajnerske izgleda i pletena torba s tankim kožnim remenom.

MIU MIU
MIU MIUMIU MIU

Kukičani modeli u vibrantnim bojama poput onih iz Miu Miu ponude najefektniji su u novoj kolekciji, a boje i kukičani izgled primijenila je u ponudu, uz Mango, i španjolska Zara. Imamo mini shopping listu.