Ljetni essentials: 7 stvari bez kojih ne idemo na godišnji odmor

Moda

Godišnji odmor je iza ugla – ili se bar tako tješimo – no u svakom slučaju još nas malo dijeli od odmaranja na plaži i vrućih ljetnih noći. Kada spremamo stvari za odmor, prvo uvijek mislimo na odjeću i obuću koju trebamo za chic ljetne outfite, ali postoje i ostali komadi zbog kojih ne možemo preživjeti ljeto. Kupaći kostimi su naravno na prvom mjestu našeg vacation essentials popisa, a sve ostale komade za lagodan i stylish godišnji odmor pogledajte u nastavku.

ljetni essentials

ljetni outfit

Pareo

Pareo je jedan od odjevnih komada na koji jednostavno zaboravimo tijekom godine i sjetimo ga se taman pred odlazak na ljetno putovanje. Odličan je stilski dodatak ljetnim outfitima i koristi nam kroz cijeli dan. U ponudi različitih brendova sada možete pronaći duge, kratke, jednobojne i šarene modele, a mi ćemo u naš ljetni ormar sigurno dodati barem jedan.

Sunčane naočale

Bilo da idete na more ili ste odabrali neku drugu lokaciju, sunčane naočale su must have modni dodatak bez kojeg ne možete. Vjerojatno već imate jedan ili više modela sunčanih naočala bez kojih ne izlazite iz kuće, ali ako slučajno želite neki novi model, sada je pravo vrijeme da ga nabavite.

Šeširi

Sunce će uskoro biti dovoljno jako da nećemo moći izaći van bez pokrivala za glavu. Već koristimo SPF kreme kako bi se zaštitili, ali za dodatnu zaštitu će nam odlično poslužiti šeširi. Ponuda je već prilično velika, možete pronaći gotovo svaku boju i oblik, najvažnije je da odgovara uz vaš stil i ljetnu destinaciju.

Marame

Osim šešira, prilikom odlaska na odmor ne smijemo zaboraviti ni marame. One su možda još bolji modni dodatak koji svakom outfitu daje dozu sofisticiranosti i opuštene elegancije. Kada stavimo maramu na glavu imamo osjećaj kao da smo izašli iz nekog talijanskog filma, što je ponekad i cilj, a sada među high street i high end brendovima možete pronaći različite iteracije.

Pletene torbe

Pletene torbe su dovoljno svestrane da ih možete nositi u šetnju po gradu ili na plažu. Modeli torbi se naravno razlikuju: high street dućani u svojoj ponudi imaju opuštene komade, a dizajnerski modeli su nešto sofisticiraniji. Nekoliko chic primjera nalazi se na našem popisu.

Ravne sandale

Kamo god se zaputimo ovog ljeta, nećete nas uloviti bez ravnih minimalističkih sandala. Iako obožavamo modele s petom, nisu toliko praktični kada u njima treba izdržati cijeli dan. Baš zato su ravne sandale naš prvi izbor kada je u pitanju obuća koju nosimo na odmoru.