Ljetni mikro trend: statement sandale s cvjetnim uzorkom

Moda

Ljeto je sve bliže, što znači da polako punimo svoju garderobu novim komadima za vruće dane. Iako najviše pažnje uvijek dajemo odjeći, nijedan ljetni outfit ne bi bio upotpunjen bez odgovarajuće obuće. U ljetnim mjesecima uvijek se okrećemo sandalama, natikačama ili laganim tenisicama, ali ove godine postoji jedan specifičan trend koji će obilježiti sezonu, a radi se o statement sandalama s cvjetnim motivima.

sandale s cvjetnim uzorkom

uzorka

Sandale s cvjetnim uzorkom

Prije nekoliko tjedana smo otkrili uzorke koji će obilježiti proljeće i ljeto, a među njima je bio i cvjetni uzorak. Sada možemo reći da su cvjetni motivi prešli i u svijet obuće, a sandale s velikim aplikacijama cvijeća će definitivno biti jedan od najboljih ljetnih komada. Bez obzira planirate li opuštenu šetnju gradom, večeru uz more ili ljetni izlazak, statement sandale s cvjetnim uzorkom možete iskoristiti za apsolutno svaku priliku.

Cvjetni detalji će dodati dašak posebnosti svakom outfitu, a mi smo pronašli nekoliko modela koji su već dostupni u ponudi različitih brendova. Loewe i Magda Butrym su predvodnici ovog mikro trenda i imaju nekoliko odličnih sandala s cvjetnim uzorkom, slične modele vidjeli smo i u Balmain kolekciji, a pristupačnije modele po uzoru na dizajnerske sada možete pronaći u Zari i Mangu.