Garden Girl estetika je nova Tik Tok opsesija. Što mislimo o njoj?

Moda

Praćenjem glavnih modnih trendova ove godine, nisam mogla ne primijetiti kako već dugo nismo imali neku novu estetiku koja je preplavila društvene mreže u kratkom roku. Gdje su nestale te estetike, nisam sigurna, ali mi iskreno nije smetao njihov nestanak. Budući da smo neko vrijeme bili zatrpani svim mogućim stilovima koji su iskakali svaki tjedan, drago mi je da smo se nakratko uspjeli odmoriti od njih. „Clean Girl“, „Tomato Girl“, „Strawberry Girl“, „Vanilla Girl“, „Soft Girl“, sve su to bili trendovi koji su obilježili prošlu godinu i nakon malog odmora, vrijeme je da predstavimo novu koja je opsjela Tik Tok, a to je „Garden Girl“.

„Garden Girl“ estetika

Iako nove estetike imaju svoju funkciju u modnom i beauty svijetu, ono što je zajedničko svima je to da brzo dođu i jednako brzo odu. Kada se nametne previše stilova (kao prošle godine), to može biti zbunjujuće. Moj savjet je uvijek uzeti nešto što vam se sviđa iz određene estetike i to prilagoditi svojem stilu, umjesto preobrazbe cijele garderobe. No, kako „Garden Girl“ stil postaje sve popularniji, moram priznati da se zapravo čini prilično opušten i zanimljiviji nego što sam očekivala.

garden girl stil

Kako je „Garden Girl“ estetika počela dobivati na popularnosti? Pa postoji nekoliko teorija, jedna od njih je žudnja za boravkom u prirodi i na otvorenom, povratak cvjetnog printa kojeg je netko nedavno proglasio mrtvim ili samo opsesija novom sezonom Bridgertona i njihovim modnim stilom. Ono što je važno znati je to da ovu estetiku možete bez problema prilagoditi vlastitom stilu. Ako volite nositi široke traperice i natikače to je već korak prema postizanju ovakvog izgleda, dodajte veliki šešir ili maramu i imate opušteni „Garden Girl“ look. Ako se osjećate bolje u širokim suknjama i haljinama isto nećete pogriješiti kao ni s laganim ljetnim košuljama.

garden girl

„Garden Girl“ estetika je naravno savršena za sve koji vole cvjetni uzorak, ali možete preživjeti i bez njega. Ovaj put se pažnja stavlja na lagane i prozračne materijale koje možete nositi na proljeće i ljeto te udobnost prije savršenog estetičnog izgleda. Ako vam se „Garden Girl“ stil čini kao nešto što biste voljeli rekreirati, a niste sigurni gdje početi, na našem popisu se nalazi nekoliko komada koji mogu poslužiti za inspiraciju.