Svi nose personalizirane tenisice. Kako se priključiti novom trendu?

Moda

Odabir modnih dodataka može nam reći puno o osobnosti i stilskim preferencijama osobe. Ako torbe i sam način njihova nošenja i stiliziranja može otkriti puno o osobi koja ih nosi, postavili smo pitanje, što naše tenisice govore o nama? Tenisice već same po sebi mogu reći dosta o osobi – prvo izbor tenisica, koji govori nešto o stilu osobe i naravno njihovo stanje. Osim očitih karakteristika tenisica, sada postoji još jedan način da prosudimo karakter osobe prema njihovim tenisicama, a to su personalizirani detalji.

personalizirane tenisice

personalizirane tenisice trend

Budući da ove sezone sve više njih ukrašava svoje omiljene torbe, ljubitelji tenisica su to shvatili kao izazov i odlučili personalizirati svoje najdraže modele. Možda stotine tisuća ljudi u svijetu posjeduje adidas Sambe, ali ako ih ukrasite i prilagodite svom stilu, možete biti sigurni da ćete se istaknuti iz mase. To je filozofija koju je usvojilo puno modnih entuzijasta koji su objavili svoje ukrašene tenisice na Tik Toku, nakon čega je nastala potpuno nova opsesija.

Kako personalizirati svoje tenisice?

Sada se kreatori na društvenim mrežama praktički natječu u ukrašavanju tenisica i izražaju autentičnosti, a postoji nekoliko načina koji će vaše tenisice pretvoriti u jedinstvenu modnu izjavu. Ako ste fan maksimalizma, možete tenisice zatrpati različitim stvarima poput kolekcionarskih znački, bisernih privjesaka, cvjetnih uzoraka i različitih raskošnih vrpci. Ovaj trend je zapravo vrlo prilagodljiv i često u potpunosti kaotičan – zapravo ne postoje neke granice, osim ako tenisicu ne natrpate toliko da je nemoguća za nošenje.

adidas samba

Moramo priznati da je ovo trend koji nam se doista sviđa jer koliko god volimo pratiti najnovije modne inspiracije, lako je upasti u krug mikro trendova i zaboraviti njegovati osjećaj za originalnost i osobni stil. Također je odličan za sve koji vole nekonvencionalne načine umjetničkog izražavanja jer vaše tenisice zapravo postaju svojevrstan umjetnički projekt. Bilo da želite najkičastije tenisice ikad ili samo tražite malo osvježenje, ovaj trend će unijeti malo života i originalnosti u svijet kojem je to prijeko potrebno.

Kada se radi o ukrašavanju tenisica na društvenim mrežama, najviše viđamo adidas i New Balance modele, no to vas ne ograničava da istaknete svoj jedinstveni stil na bilo kojim tenisicama. Neki čak idu toliko daleko da rade svoje dizajne, ali ako niste toliko umjetnički nastrojeni uvijek možete dodati nešto jednostavnije poput privjesaka ili satenske vrpce i malo začiniti „obične“ siluete.