Bez ravnih natikača ne odlazimo na ljetovanje: ovo su najbolje iz high street ponude

Moda

Već smo ustanovili da su natikače s niskom petom jedan od glavnih komada obuće bez kojeg ove godine ne odlazimo na ljetovanje. Bilo da idemo u večernju šetnju ili na dnevni party, mala peta je naš najbolji prijatelj, ali što kada trebamo cijeli dan provesti na nogama? Kada planiramo neki cjelodnevni izlet, obilazak grada ili samo znamo da ćemo većinu dana provesti u hodu, odustat ćemo čak i od najmanje pete i okrenuti se potpuno ravnim modelima, a za ljeto su još uvijek najpraktičnije ravne natikače.

ravne natikače high street

Ravne natikače su ljetni must-have

Ravne natikače su neizbježne u ljetnim mjesecima, a volimo ih nositi baš zbog njihovog stylish i minimalističkog izgleda. Možemo ih kombinirati s apsolutno svim komadima, od hlača do lepršavih suknja i večernjih haljina. Kada kupimo jedne udobne i chic natikače zapravo smo riješili glavni problem obuće na ljetnom odmoru jer njima možemo bez problema zamijeniti natikače s petom, ali i patike.

Svako ljeto se u ponudama dizajnerskih i high street brendova nađe bezbroj modela natikača, ali ove godine su nas high street modeli posebno oduševili. Sada već možete pronaći ravne natikače od različitih materijala i u raznim živopisnim bojama. H&M ima nekoliko platnenih modela i natikača koje podsjećaju na dizajnerske komade, a Zarine natikače dolaze sa svim mogućim uzorcima poput resica i cvjetnih detalja. Massimo Dutti ostaje vjeran minimalističkim klasicima, a Mango ima odlične natikače s kopčom koje odišu old money estetikom.