Ciao, Milano! Volimo street style lookove iz Milana

Moda

Sve oči su već uprte prema Parizu, gdje se preselio Tjedan muške mode, a nakon toga slijedi nam i predstavljanje haute couture kolekcija luksuznih modnih brendova. Prije Pariza, pratili smo kolekcije za 2025. godinu prikazane u talijanskoj prijestolnici mode – na one koje su nas se dojmile smo se već osvrnuli, a s jednakim zanimanjem pratimo i street style kombinacije. Moramo priznati da je street style scena ove godine na dobroj razini i čini se više autentičnom i zanimljivijom od one koju vidimo za vrijeme glavnih, hektičnih Tjedana mode.

Street style

Street style

Street style

Street style scena u MIlanu donosi cool i praktične outfite koje planiramo rekreirati

Sudeći po lookovima koje smo vidjeli na ulicama Milana, pretjerana modna nostalgija i osvrtanje na trendove s početka tisućljeća napokon su na svom zalasku. Modni insajderi i influenceri preuzeli su neke elemente nstalgične mode i spretno ih uklopili u suvremene lookove koji izgledaju svježe, urbano i brišu granice roda. Cargo hlače su komad koji se nosi u ljetnim outfitima, na gradskom betonu, u kombinaciji sa satetement topovima koji pozivaju na zabavu.

Street style
Street style
Street style milano
milano style report

Volimo traper na traper i denim bermude, volimo neutralne nijanse u ljetnim lookovima, monokromatske kombinacije te lookove poput lanenog kompleta koji zrače elegancijom ili pak one koji koriste korporativne komade u streetwear kombinacijama – trendseteri s ulica Milana poručuju da je kravata must have dodatak kroz cijelu godinu, neovisno o tome jesti li krenuli u ured ili na afterparty nakon modne revije.

street style

street style milano