Pidžama set je najzabavnija kombinacija koju ove sezone možete nositi

Moda

Nedavno je Kendall Jenner snimljena kako izlazi iz hotela u hotelskim papučama od 990 dolara. Nose potpis omiljenog brenda svake poklonice luksuznog minimalizma, The Row, i jedan su od modnih komada koji daje naslutiti da se odjeća iz spavaće sobe preselila na ulicu i postala dio dnevnih outfita.

Nećemo vam sugerirati da izađete na ulicu u kućnim papučama, no možete odabrati puno povoljniju, udobniju i cool varijantu – prugasti setovi koji nalikuju na pidžame su kombinacija koja se čini idealna za proljetne i ljetne dane. Trend se pojavio još prošle godine kada smo posvuda viđali kratke hlačice koje izgledaju kao duge bokserice, najčešće u kombinaciji s oversized košuljama prugastog ili ljetnog uzorka.

pidžama set

Neki domaći brendovi izbacili su svoje kolekcije, a primjera ne nedostaje niti u high street i dizajnerskoj ponudi – ove godine, osim kratkih setova koji su idealni za odlazak na plažu, ponuda je puna dugih i laganih hlača i košulja istog uzorka.

prugasti setovi

Prugice su najčešći motiv ovih kompleta i vežemo ih za ljeto, osobito kada dolaze u optimističnim kombinacijama boja koje podižu raspoloženje – možete odabrati žute, plave, ružičaste ili zelene prugice, a hlače i košulju kombinirati u kompletu ili kao zasebne odjevne komade. Uvijek ih možete stilizirati i kao mix & match, u kombinaciji različitih boja, za dinamičan outfit. Pamučna, prozračna i udobna, prugasta košulja je ljetni must have i najbolje iz ponude smo već izabrali, a ako na plažu (ili u grad) želite otići u stylish setu s hlačama, predlažemo ove kombinacije.