Elsa Hosk i Heavy Manners ove sezone imaju najbolje kupaće kostime

Moda

Uz brend Helsa Studio koji nudi odjeću koji su preslika njezinog suvremenog, edgy minimalističkog stila, Elsa Hosk ove sezone ulazi u ljeto sa suradnjom na liniji kupaćih kostima. Udružila se s brendom ljetne odjeće Heavy Manners i nakon što smo pregledali kolekciju, ne možemo se odlučiti koji kupaći kostim nam je draži.

Lice kampanje je naravno Elsa koja je savršeno utjelovila duh kampanje i cijele kolekcije. Inače, brend Heavy Manners pokrenut je 2019. godine i usredotočen je na vintage estetiku, što se najbolje vidi kroz krojeve karakteristične za osamdesete i devedesete godine i motive koji variraju od geometrijskih retro uzoraka, no romantičnog cvijeća i šarenih uzoraka iz kojih vrišti nostalgija. Elsa i osnivačica brenda Lisa Caprio dobre su prijateljice i međusobno se podržavaju pa je zapravo riječ o suradnji koja je nastala iz zajedničkih estetika i dobrih odnosa.

kupaći kostim

Cijela kampanja okupana je nostalgičnim, retro duhom i prikazuje kostime koji spajaju romantični duh s prisutnom dozom seksepila. Ovakvu estetiku kupaćih kostima i ljetne odjeće i inače ćete pronaći u ponudi ovog njujorškog brenda čije su cijene u srednjem rangu.

kupaći kostim

elsa hosk

Elsa Hosk x Havey Manners kolekcija donosi čak 12 različitih uzoraka koji krase klasične bikini komplete te one s retro košaricama koje su dodatno ukrašene sitnim volanima. Kupaći kostimi su dostupni u veličinama od XS do XXL, a cijene se kreću od 140 za donji dio te do 175 za gornji dio kostima. Suradnja je dostupna na stranicama brenda i dostavljaju u Hrvatsku!

kupaći kostim ljeto 2024

kupaći kostim

kupaći kostim