Bijeli traper je jedan od glavnih ljetnih trendova. Izabrali smo najbolje komade

Moda

Tko bi rekao da će u moru laganih materijala poput lana i pamuka koji automatski postaju popularni u vrućim ljetnim mjesecima, jedan od glavnih trendova biti baš traper. Teško da traper možemo nazvati trendom jer ga nosimo cijele godine, ali ovdje se radi specifično o bijelim traper modelima koji će dominirati ljetnom modnom scenom u svim oblicima i veličinama.

Zašto baš bijeli traper?

Mnogi tvrde da je trend došao baš iz Pariza, gdje su Francuskinje već u proljetnoj sezoni pokazale svoju ljubav prema dugim bijelim trapericama. Modno osviještene Francuskinje već nekoliko mjeseci šeću ulicama u svojim elegantnim, ali jednostavnim kombinacijama s bijelim trapericama, a trend se sada proširio i na ostatak komada od bijelog trapera.

bijeli traper kendall jenner

Neovisno o vremenskim prilikama, na ulicama još uvijek viđamo duge bijele traperice kombinirane s laganim topovima ili bluzama i moramo priznati da izgledaju nevjerojatno chic. Osim dugih traper modela, tu su i bermude koje već jedno vrijeme imaju svoj trenutak u modnom svijetu, kao i bijele traper suknje i haljine. Možda pomisao na nošenje traper haljine ljeti na prvu ne zvuči udobno, ali sada postoje lagane duže i kraće varijante koje ćete bez problema nositi i na vrućim ljetnim danima.

bijei traper outfit

Još jedna prednost bijelog trapera je da ide uz apsolutno sve materijale i boje te može izgledati elegantno ili opušteno, ovisno o ostalim modnim komadima i dodacima koje koristite. Svestranost bijelog trapera definitivno je jedan od razloga za njegovu rastuću popularnost, a ako se i vi planirate uključiti u ovaj trend, znamo gdje možete početi.