BURO. Experience: kako naše djevojke njeguju kosu u ljetnim mjesecima?

Ljepota

Jedva smo dočekali pokoji lijepi dan da se uputimo na more i to u najboljem društvu. Ako ste pratili naš BURO. Experience projekt, onda znate da smo proveli četiri prekrasna dana u Splitu i na jednoj od najluksuznijih jedrilica Lady Gita s kojom smo krenuli do Hvara i naravno zastali u svim najljepšim uvalama za prvo kupanje sezone. Kao i uvijek kad se radi o ženskom putovanju torbe su bile pune preparata za njegu. Štoviše, mnogi su ponijeli i posebne skincare i haircare kufere za ovo putovanje što se pokazalo kao dobra odluka. Dan je bio rezerviran za more i sunce, a večer je obilježila večera na tajnoj lokaciji iznad Hvara o kojoj ćemo više napisati u pregledu trećeg dana. To znači da smo nakon kupanja imali vremena za rituale njege i pripreme za večeru.

Pretpostavit ćemo da u ljetnoj sezoni stavljate poseban naglasak na njegu kose i da ne odlazite na put bez bogatih hranjivih maski, kvalitetnih šampona, sprejeva za zaštitu i balzama. Za BURO. Experience smo pripremili samo najbolje iz svijeta njege kose za naš veliki goodie bag koji su dobile sve djevojke na putovanju. Govorimo o dva brenda koji su na vrhu svoje kategorije i koji svake sezone predstavljaju kolekcije koje vam daju iskustvo profesionalnih salona: Kérastase Paris i L’Oréal Professionnel.

BURO. Experience x Kérastase Paris – Soleil

Maska za kosu koja mijenja igru kada je u pitanju ljetna njega je Soleil Masque Après-Soleil. Ovo je završni touch u njezi kose ali smo je izdvojili kao prvu, jer se radi o proizvodu koji je oduševio sve djevojke na putovanju. Nanosite je nakon pranja, dobro je utrljate u kosu i isperete. Otkrit ćemo vam da je mi nekad uopće ne isperemo s kose u ljetnim mjesecima. Ako smo svaki dan na moru nekoliko sati dnevno, kosa stvarno žudi za tom bogatom njegom. Ako imate suhu i tretiranu kosu, probajte je ostaviti koji put bez ispiranja i vidjet ćete razliku. Maska ima UV zaštitu i obogaćena je kokosovom vodom i vitaminom E.

Kolekcija Soleil donosi i bogatu kupku za kosu. Radi se o Soleil Bain Après-Soleil kupki koja je također obogaćena kokosovom vodom i idealna je za kosu oštećenu suncem, morskom vodom ili klorom. Proizvod iz ove linije koji se ne ispire jest Soleil krema za kosu. Ako ne želite eksperimentirati s našim „hackom“ i Soleil maskom bez ispiranja, a tražite idealan ljetni „leave in“ proizvod, ova krema je stvorena za vas. UV zaštita, ulje lana, ceramidi, polimeri za sjaj, i anti-oksidansi čine moćan spoj koji obnavlja kosu i spašava je u ljetnim mjesecima.

BURO. Experience x L’Oréal Professionnel – Metal Detox

Tretirana kosa (posebno blajhana kosa) ne treba ni sunce da bi popucala. Dlaka je tretiranjem oslabljena, a ne pomaže ni činjenica da je kvaliteta vode s kojom peremo kosu često upitna. Sada se stavite u situaciju da ste na ljetovanju i da svaki dan močite kosu u moru ili u bazenu. Neminovno je da će vam kosa izgledati loše i tijekom ljeta. Tu u pomoć uskače Metal Detox linija koja rješava više problema kose, a posebno je pogodna za plavuše. Maska je (već pretpostavljate) naš proizvod broj jedan i ako u torbu morate spakirati samo jedan proizvod, neka to bude Metal Detox hranjiva maska koja će zaštiti kosu, nahraniti je i učiniti je sjajnom i mekanom. Izlaganje suncu i moru može promijeniti boju kose što najbolje znaju plavuše i sve djevojke koje imaju balayage.

U tom slučaju redoslijed vaše njege treba izgledati ovako: L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox njega prije šamponiranja koja smanjuje poroznost kose i čini je hidratiziranom. Potom nanosite L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox šampon kremaste teksture koji čisti kosu od metalnih naslaga, čime potiče njezin zdrav izgled i blistavost boje. Za kraj rituala i za zaštitu od sunca ova kolekcija donosi leave in kremu za kosu koju nanosite na mokru kosu i ostavljate bez ispiranja.