Jeremy Allen White izgleda dobro i dok se nimalo ne trudi

Moda

S obzirom da je riječ o kulinarskoj seriji, The Bear svakom novom sezonom donosi neočekivano puno dobrih modnih trenutaka. Sjećamo se kada su se svi raspisali o pamučnoj bijeloj majici kratkih rukava koju nosi Carmy (riječ je modelu njemačkog brenda Merz b. Shwanen), a koja je aktualna od prve sezone serije. Upravo su izašle nove epizode i čini nam se da imamo novi it komad kojem će porasti popularnost zbog serije – Ralph Lauren jakna naći će se na listi želja mnogih frajera (i svih ostalih).

The Bear serija

Nova sezona serije The Bear i radnička jakna koja će postati it komad

Jaknu američkog brenda Ralph Lauren nosi Carmy (preko one iste bijele majice), a radi se o modelu Cotton Deck koji se bazira na kroju nautičkih jakni koje datiraju iz 1800. i 1900. godine. Rađena je od krutog i vrlo izdržljivog grosgrain materijala s detaljima od samta i kopčanjem na dugme i patentni zatvarač.

The Bear nova sezona

Ono što je prošle godine bila utility Carhartt jakna, ove jeseni bi mogla postati ova koju nosi Carmy – u svakom slučaju, radničke jakne su tu kako bi ostale aktualan trend u garderobi. Spomenimo samo da cijena ovog modela iznosi oko 699 eura i dostupna je na webu brenda.

RALPH LAUREN

Jeremy Allen white je ikona i izvan serije The Bear

Otkako je The Bear došao na streaming platformu i okupio oko sebe vojsku obožavatelja serije, globalnu slavu dobio je i glumac Jeremy Allen White čiji se privatni stil dosta poklapa s onim lika kojeg je utjelovio. I, koji je posljednjih godina stekao titulu jednog od najseksi frajera – zapečatio je tu titulu nakon kampanje za Calvin Klein, a nakon toga, u svim off-duty situacijama u kojima ga vidimo. Jeremy je tu kao predvodnik ležernog i opuštenog stila lišenog trendova ili logomanije. Najčešće ga vidimo u iznošenim ili distressed trapericama, bijelim Nike Cortez tenisicama koje su dio njegove uniforme i naravno, bijelom t-shirtu ili potkošulji ako je riječ o potpuno ležernim lookovima. Jeremy nekako uspijeva i nemarne “I just woke up” outfite učiniti style statementom.

Jeremy Allen White

Jeremy Allen White

Prije njega su to radili Channing Tatum i Robert Pattinson koji su samo neki od primjera muškog stila koji je postao viralan i praćen zbog potpuno nonšalantnih kombinacija koje se ne nimalo trude biti stylish niti su krojene po posljednjim trendovima. Jasno je da ovakve modne kombinacije možemo vidjeti svakodnevno na ulici, no celebrityjima ipak donose neku vrstu baze obožavatelja. Jednostavno, njihovi lookovi koje proizlaze iz stava da ih moda uopće ne zanima i da su izvan seta samo “obični prolaznici na ulici” koji ne moraju paziti što nose čini ih još atraktivnijima javnosti i obožavateljima.

Jeremy Allen White

Paralelno s ležernim pristupom odjeći, viralan postaje i plain boy summer trend koji se odnosi se na minimalizam i jednostavnost u odijevanju – nešto poput Paula Mescala u boksericama i košulji. Tu je riječ o jednostavnim ali uglađenim lookovima koji se sastoje od komada s etiketom luksuznih brendova i najbolji primjeri redali su se u novim kolekcijama muške mode, od Prade do Brionija ili posljednje Gucci kolekcije. Čisti krojevi i neutralne boje, košulja nonšalantno nošena uz tailoring hlače – tu pripada i Jeremy kao jedan od onih koji je sklon plain boy stilu kada je primoran službeno izaći ispred kamere. U takvim sređenijim prilikama iskače iz svoje “dnevne uniforme” u uglađene, ali minimalističke kombinacije, poput crnih hlača i rupičaste pletene crne polo majice koja nosi etiketu talijanskog brenda Giuliva Heritage i – cijenu od 1000 eura. So simple, so cool.

Jeremy Allen White The Bear