Chanel mini torba od ispranog trapera je naš novi predmet žudnje

Moda

Vjerovali ili ne Chanel mini shopping torba je još uvijek jedan od najtraženijih, ali i najskupljih modela modne kuće. Prije nekoliko mjeseci bili smo oduševljeni mini torbom od tvida u ružičastoj nijansi, a sada je stigla nova verzija koja će oduševiti sve ljubitelje neutralnih tonova. Mini shopping torba je očito favorit modne kuće jer se sve češće vraća u novim varijantama, a sada je uvrštena u Chanelovu Métiers d’art kolekciju koja bi trebala izaći ovih dana.

chanel mini shopping torba

Chanel mini shopping torba od ispranog trapera

Torba je ovaj put obučena u isprani traper u kombinaciji narančaste i crne nijanse (kako piše na njihovoj stranici), što je zapravo smeđa boja. Te dvije nijanse bi trebale predstavljati naklonost Manchesteru – gradu koji je ovaj put poslužio za inspiraciju.

chanel torba

Torba ima dimenzije 19 cm x 13 cm x 7 cm i dolazi sa svim stilskim detaljima koji su se nalazili i na omiljenom modelu od tvida, koji uključuju prednju preklopnu kopču i pleteni lanac. S unutarnje strane se nalazi džep s patentnim zatvaračem i prostor za najnužnije stvari. Ako mislite da je cijena niža od ružičastog modela od tvida, prevarili biste se. Nova varijanta od ispranog trapera iznosi oko 4560 eura, a ostale detalje možete pogledati na web stranici Chanela.

chanelov model