Uz ove parfemske maglice i kreme savršeno ćete mirisati ljeti

Ljepota

Volimo ih i ne možemo zamisliti dan bez njih, ali ljeti čak i naš omiljeni parfem može postati muka. Možete se upustiti u detaljno istraživanje novih kombinacija omiljenih nota (ja se teško odričem irisa ali nisu svi jednako neumoljivi) ili se jednostavno okrenuti isprobanom načinu da svoj omiljeni parfem nosite na novi način. Srećom, za one koji se ne žele odreći omiljenog mirisa, a ne žele “gušiti” ni sebe ni okolinu, većina brendova, uz same parfemske formulacije, često ima i popratni program. Ako ste ikada pomislili da je (možda) nepotreban, ovdje sam da vam kažem da razmislite još jednom i da ga ne podcijenite. Ovo je najbolje vrijeme da usmjerite pažnju upravo na ovu kategoriju. Mirisni losioni za tijelo, kreme i mirisi za kosu su savršen odgovor na sve parfemske nedoumice tijekom toplih dana. Donosimo vam najbolje iz obe grupe.

Parfemske maglice

Mirisni sprejevi za tijelo raspršuju se poput oblaka i praktički koriste kao termalna voda. Što se tiče jačine i trajnosti, slabiji su od ostalih formulacija (toaletnih i parfemskih voda, te parfema), ali to je zapravo prednost tijekom visokih temperatura. Osim toga, ne sadrže tvari koje su fotoosjetljive pa se ne morate brinuti hoće li izazvati iritaciju kože ako provodite vrijeme na suncu. Uz one za tijelo, parfimirani sprejevi za kosu jedna su od najboljih ljetnih kategorija omiljenih mirisa. Očekujte da ćete ih morati staviti nekoliko puta dnevno, što s obzirom na to koliko su prijatne, nije problem, zar ne?

Parfemska krema

Hidratacija, njega i sjaj u kombinaciji s omiljenim mirisom? Dobitna kombinacija. Kreme i losioni iz linija omiljenih dizajnerskih i niche parfema kreirani su kako bi sami parfemi bili postojaniji, ali i kao njihova savršena lagana alternativa. Za nešto intenzivniji učinak koristite ih zajedno s proizvodima za kupanje iz istih linija.