Bočica kultnog Chanel parfema je pravi kolekcionarski primjerak

Ljepota

Prvi puta u povijesti, kultni Chanel N°5 L’EAU dobio je novo ruho! Parfem koji nas je pratio u mnogim avanturama zadržavao je isti izgled sve do sada kada preuzima jednostavnu, a efektnu siluetu koja izgleda poput kapljice vode. Potpuno prozirna, sofisticirana bočica istovremeno komunicira fragilnost i snažan karakter koji je u srži ovog olfaktornog zadovoljstva.

Chanel parfem

Sve njegove varijante koje su do sada predstavljene nadilaze prolaznost vremena i ostaju među favoritima koji se pamte i koje biramo u važnim trenucima života. Još 2016. je predstavljen N°5 L’EAU, očaravajući miris cvjetne svježine i iskričava duha. Lagan i proziran, ali s dovoljno snažan kako bi ostao u zapamćen u posebnom trenutku, u njemu se osjećaju citrusne note obogaćene aldehidima, a zatim dolazi cvjetni vrtlog jasmina, ruže i ylang ylanga uz vetiver i cedar.

Chanel

Jednostavno opojan miris koji izazova ovisnost poseban je u svojoj sofisticiranosti i u sebi nosi različite emocije. Iz Chanela poručuju – s ovim cvjetnim parfemom možete ostvariti sve svoje snove i biti tko god želite, nesputani i slobodni. Zaobljenog oblika, ova kolekcionarska bočica od stakla zapanjuje jednostavnim dizajnom, a rađena je kako bi komunicirala životnu snagu, zanos i energiju – jednako kao i miris koji se nalazi u njoj. Dodatak koji se mora pronaći u beauty kolekciji!