Trending: Cool djevojke puštaju bob frizure da izrastu

Ljepota

Volim bob frizure. Od platinaste lepršave u stilu Marilyn Monroe na plaži, preko micro boba koji je u trendu ovog proljeća, pa sve do glossy talijanske varijante na temu pune ženstvenosti i volumena u Zendaya stilu. Međutim, u zadnje vrijeme mi se moja (duga) kosa diže na glavi kad vidim bezbroj članaka o tome kako je ovo “nova” frizura i bezbroj novih izmišljenih načina nošenja. Svaka čast svima, ali bob frizura nije ni novost ni rijetkost. Štoviše, koliko god dobro izgledala i koliko god je voljeli, došlo je do prezasićenja.

Očito nisam jedina pošto djevojke koje pratim na Instagramu sve više puštaju kosu i nose frizure do ramena. Ovaj novi stil polako preuzima primat, a ultimativni dokaz je činjenica da čak i it-djevojke poput Hailey Bieber i zvijezde Sydney Sweeney u posljednje vrijeme izbjegavaju škare i šetaju izrasle frizure. Dakle, trend alert!

Dulja stepenasta kosa savršena je za ljeto. Ona zaista odgovara svakom tipu kose i izgleda savršeno prirodno osušena bez fena, kada je prirodna tekstura kose istaknuta i nema potrebe za brigom kako ćete izgledati na plaži ili izlasku kada odete na more. Također, dodatna duljina olakšava pravljenje podignutih frizura (a svi znamo kakav je life savior zalizana mokra punđa kad temperature skoče). Šiške i narasli bob odličan su par, a razdjeljak je jednako lako pomicati i uvijek izgleda cool. Jednom riječju, duži bob je frizura s (i za) doslovno stotinu lica.

Dakle, bilo da ste umorni od viđanja boba i kratke kose posvuda ili imate dužu kosu i tražite inspiraciju za sljedeći odlazak frizeru, preporučujem vam da dobro pogledate kako neke stylish djevojke na Instagramu nose izrasle bob frizure i pronađete koji će vam dugi slojeviti bob biti inspiracija za ljeto koje je pred nama. Ja napokon ozbiljno razmišljam o ponovnom šišanju svoje kose do pola leđa.