Novi skinboosteri i botoks najučinkovitiji su tretmani za ljeto

Ljepota

Injekcijske metode su svijet za sebe. Daju fantastične rezultate kada ih izvode profesionalci (moj osobni rat protiv neznanja i nesposobnosti nije ni blizu kraja), ali u mnoštvu naziva i postupaka koji nam se nude, nije uvijek lako prepoznati suštinu. Za početak, injekcijske metode uključuju nekoliko različitih tretmana koji se koriste u različite svrhe: to su klasični fileri, botoks i razne metode biorevitalizacije, kao što su skin boosteri. Jesam li vam upravo ubacila neku novu riječ? Ne brinite, nije tako komplicirano kao što se na prvi pogled čini, pogotovo kada su nam na raspolaganju vrhunski stručnjaci poput onih koji rade u Poliklinici Lohuis Filipović u Zagrebu. Obratili smo im se kako bismo razjasnili nedoumice koje imamo, saznali koji su novi tretmani najučinkovitiji i sada smo spremni donositi informirane odluke o njezi kože.

Skinboosteri

Što znači izraz “skinbooster”? Skinboosteri pripadaju u procedure biorevitalizacije kojima se koža obnavlja. Oni postaju sve popularniji tretmani za njegu kože, posebno u ljetnim mjesecima kada su hidratacija i njega kože od presudne važnosti. Ovi tretmani pružaju intenzivnu hidrataciju, potiču regeneraciju kože i poboljšavaju njezinu teksturu, čineći je svježijom i mladolikom. 

U kombinaciji s izloženošću suncu i vanjskim elementima tijekom ljeta, skinboosteri postaju ključni saveznik u održavanju zdrave i sjajne kože te pružaju podršku u borbi protiv starenja i štetnih utjecaja okoliša.

U kojim se regijama koriste skinboosteri?

Mogu se izvoditi na svim regijama na kojima je potrebno poboljšati kvalitetu kože, a to su najčešće lice, vrat, dekolte i šake te tijelo. Treba napomenuti da se radi o tretmanima koji ne vraćaju volumen koži i ne mijenjaju oblik lica, već su namijenjeni isključivo poboljšanju kvalitete kože. Za nadoknadu izgubljenog volumena koriste se klasični hijaluronski fileri.

Koji su skinbooster tretmani najnovije generacije?

#1 Sculptra

Jedan od najpoznatijih skinbooster tretmana za lice je Sculptra. Riječ je o jedinom i originalnom biostimulatoru kolagena koji sadrži mikročestice Poli-L-Laktične kiseline (PLLA-SCA) čime se postiže dugotrajno poboljšanje tonusa kože i smanjenje bora. Sculptra tretman je posebno koristan tijekom ljeta kada na starenje kože utječu izloženost suncu i ostali vanjski faktori. Redovitim tretmanima Sculptrom, koža može zadržati mladolik izgled i otpornost na štetne utjecaje okoliša. Ključni element Sculptra tretmana je poticanje proizvodnje kolagena, proteina koji čini temelj kože. Također, Sculptra ima moć podignuti lice pažljivom aplikacijom u određene regije lica. S vremenom, proces starenja dovodi do smanjenja razine kolagena u koži, što rezultira gubitkom elastičnosti i čvrstoće.

skin boosteri

#2 Jalupro Young Eyes

Za područje oko očiju, Jalupro Young Eyes je odličan tretman za smanjenje podočnjaka i finih linija. Skinbooster za područje oko očiju i podočnjake Jalupro Young Eye sadrži 7 različitih aminokiselina, 3 vrste peptida i bi-density hijaluronsku kiselinu, koja ne izaziva “natečen” izgled u predjelu očiju već koži pruža zdrav, zategnut i mladalački izgled. Hidratizira kožu, poboljšava elastičnost i osvježava područje oko očiju. Zahvaljujući sinergijskom učinku hijaluronske kiseline i aminokiselina, ovaj tretman potiče proizvodnju kolagena te održava kožu hidratiziranom, elastičnom, čvrstom, mladom i daje joj blistav izgled.  U ljetnim mjesecima kada su podočnjaci češći zbog umora i nedostatka sna, Jalupro Young Eyes može pružiti potrebnu njegu i osvježenje za područje oka.

skin boosteri

#3 Lanluma

Za one koji žele poboljšati oblik i volumen stražnjice, idealan tretman je Lanluma. Ovaj stimulator kolagena zaglađuje i pomaže u oblikovanju stražnjice, pružajući prirodan izgled i poboljšavajući konture. Riječ je o najnovijem svjetskom trendu sada dostupnom u Poliklinici Lohuis Filipović Medical Group. Zahvaljujući Lanlumi se na ovaj način može oblikovati stražnjica i smanjiti celulit. U ljetnim mjesecima kada je tijelo više izloženo zbog ljetne odjeće, Lanluma može doprinijeti povećanju samopouzdanja i osjećaju privlačnosti. Posebna prednost tretmana Lanlumom je činjenica da rezultati traju i do dvije godine.

skin boosteri

Botoks nove generacije: Alluzience botoks 

Kada je riječ o tretmanima za smanjenje bora na licu, Alluzience botoks postaje sve popularniji izbor. Riječ je o botulinum toksinu tipa A nove generacije koji pomaže u opuštanju mišića lica, što rezultira smanjenjem dinamičkih bora i linija. Njegova posebnost je što je odmah spreman za upotrebu, brže počinje djelovati te traje dvostruko duže od klasičnog botoksa. Ovaj novi tretman skraćuje uobičajeno čekanje od 2 tjedna, a mnogi pacijenti vide rezultate unutar 1-3 dana od tretmana. U ljetnim mjesecima kada su mimike lica češće zbog sunčanih dana i druženja na otvorenom, Alluzience može pomoći u održavanju svježeg i odmornog izgleda kože lica. 

skin boosteri

Svi navedeni tretmani, uključujući Sculptra, Jalupro Young Eyes, Lanluma i Alluzience dostupni su u renomiranoj poliklinici Lohuis Filipović Medical Group. Poliklinika Lohuis Filipović Medical Group poznata je po svojoj stručnosti, visokoj razini usluge i korištenju najnovijih tehnologija u području estetske medicine. Njihov tim stručnjaka, s dugogodišnjim iskustvom i stručnim znanjem, posvećen je pružanju vrhunskih estetskih tretmana koji su prilagođeni individualnim potrebama svakog pacijenta.

Za konzultacije u poliklinici Lohuis Filipović se možete naručiti putem telefona 01/2444646 ili putem maila na info@lf-mg.com.

Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji: BURO247HR x Lohuis Filipović Medical Group